Artista Maxim, în stare gravă conectată la respirație artificială

Interpreta rusă MakSim (numele real – Marina Abrosimova), în vârstă de 38 de ani, a fost internată cu febră mare și 40% afectare pulmonară. Aceasta a fost indusă în comă artificială și conectată la respirație asistată.

„Marina este la ventilație mecanică, într-o comă artificială. Testele Covid arată negativ. Aparent, coronavirus, dar conform testelor – negativ. Saturația de oxigen înn sânge este destul de scăzută. Nu a reacționat la masca cu oxigen, așa că medicul a decis să o pună în comă”, a spus purtătoarea de cuvânt a artistei, conform presei ruse.

Interpreta va rămâne în comă încă câteva zile. „Medicul dă un prognostic pozitiv, a fost forțat însă să facă astfel încât privarea de oxigen să nu aibă loc. Acum se fac toate eforturile pentru a curăța plămânii”.

MakSim se afla în spital din data de 16 iunie. Pe rețelele sale de socializare, artista a dezvăluit că pe 11 iunie s-a simțit rău, dar testul pentru Covid-19 a fost negativ.

După cum s-a dovedit, pe 11 iunie, artista a evoluat pe scena din Kazan, deja bolnavă. Testul pentru Covid a dat însă apoi un rezultat negativ. Două zile mai târziu, aceasta a făcut din nou testul pentru coronavirus – și din nou rezultatul a fost negativ, cu toate acestea, starea a început să se deterioreze brusc, temperatura nu a scăzut. MakSim a fost internată în spital. Și al treilea test a dat din nou un rezultat negativ.

Mesajul special al Alei Nemerenco de ziua Medicului și Farmacistului
Articolul anterior
Gest uimitor. Un șofer de microbuz din Capitală s-a reîntors pentru o mămică cu doi copii mici care și-a uitat poșeta în mijlocul de transport
Articolul următor
Alte articole interesante