Artista poporului din Rusia Ciulpan Hamatova, desemnată ,,actrița anului în Letonia”

Ciulpan Hamatova a devenit actrița anului în Letonia. Vedeta cinematografiei ruse, în vârstă de 47 de ani, a obținut recunoașterea în țara baltică, iar acum este pregătită să cucerească publicul american.

Чулпан Хаматова стала актрисой года в Латвии и объявила, что улетает в США

Artista poporului din Rusia locuiește în Letonia de 9 luni, țara în care a evadat după începutul războiului în Ucraina.

Ciulpan Hamatova a fost desemnată „Actrița anului” în Letonia. Astfel, a fost remarcată performanța actriței în spectacolul solo Post Scriptum. După încheierea spectacolului de 1,5 ore, publicul este rugat să nu aplaude, ci să părăsească în tăcere teatrul.

Originară din Kazan, actrița și-a făcut debutul pe scena Teatrului Nou din Riga cu această producție în luna iunie. Actrița joacă cinci roluri simultan. Spectacolul a fost pus în scenă de directorul artistic al teatrului Alvis Hermanis, cunoscut în Rusia drept directorul lui Gorbaciov, unde Ciulpan a jucat alături de Evgeny Mironov.

Turneul din SUA și Canada va începe pe 29 noiembrie.

Hamatova intenționează să joace în Denver, Los Angeles, San Francisco, Seattle, Toronto, New York, Washington și în alte orașe. Turneul este așteptat să se încheie pe 17 decembrie la Chicago.

Ciulpan Hamatova a criticat public invazia Rusiei în Ucraina.

Ion Paladi și Paula Seling au lansat un nou colind superb: „La mulți ani de sărbători!”

Interpretul de muzică populară, Ion Paladi și artista de peste Prut, Paula Seling, au lansat un nou colind superb, „La mulți ani de sărbători”.

„Decembrie este luna colindelor, iar Ion Paladi și Paula Seling v-au pregătit cea mai frumoasă surpriză în preajma sărbătorilor de Crăciun”, se arată în descrierea videoclipului.

Cei doi interpreți sunt acompaniați de Orchestra „Lăutarii”. Muzica colindului este compusă de Ion Paladi și Corneliu Botgros, iar versurile au fost scrise de Mariana Honceru. 

Videoclipul a fost filmat „într-un cadru de poveste” atât în România, cât și în Republica Moldova.

Putin, la volan unui Mercedes pe podul explodat recent între Crimeea și Rusia

Președintele rus Vladimir Putin a vizitat Podul Crimeei, iar viceprim-ministrul Marat Khusnullin i-a raportat despre lucrările de reparație, scrie publicația de propagandă Ria Novosti, citată de stirileprotv.ro.

Autoritățile au anunțat luni deschiderea circulației pe partea dreaptă a porțiunii de drum a podului.

La 8 octombrie, un camion a explodat pe podul Kerch, care leagă peninsula Crimeaa de Rusia, și o garnitură de tren a luat foc, ceea ce a dus la prăbușirea a două travee ale drumului.

Podul Kerci este format, de fapt, dintr-un pod rutier și unul feroviar, care leagă Peninsula Taman, din Rusia continentală, de regiunea Kerci din Crimeea. Explozia a afectat linia de cale ferată și a rupt în două locuri un sens de mers de pe podul rutier.

Incidentul a blocat ore bune circulația dinspre Crimeea spre Rusia, iar autoritățile au fost nevoite să intervină pentru a ajuta sutele de șoferi rămași în peninsulă.

Forțele ucrainene de apărare aeriană au doborât majoritatea rachetelor Rusiei în timpul atacului masiv de astăzi

Conform Administrației militare a orașului Kiev, 10 rachete au fost lansate astăzi spre capitala Ucrainei. 9 dintre ele au fost distruse, transmite presa din Ucraina.

Массированный ракетный удар по Украине

Forțele de apărare aeriană a Ucrainei au reușit să doboare zeci de rachete rusești în timpul bombardamentului masiv al Federației Ruse, pe 5 decembrie.

În special, în regiunea Poltava, Forțele Armate ale Ucrainei au reușit să distrugă toate cele 10 obuze rusești care vizau regiunea. Acest lucru a fost dezvăluit de șeful administrației militare regionale Poltava, Dmitri Lunin.

„În regiunea Poltava ,,fără sosiri”. Forțele de apărare aeriană au lucrat la maxim. Au doborât cele 10 rachete rusești”, a scris militarul.

Șeful OVA din Dnepropetrovsk, Valentin Reznikochenko, a spus că apărătorii ucraineni de la comandamentul aerian Vostok au reușit să neutralizeze 15 rachete inamice.

Între timp, administrația militară a orașului Kiev a declarat că 10 rachete au fost lansate spre capitala Ucrainei. 9 dintre ele au fost doborâte forțele de apărare aeriană.

Președintele Volodymyr Zelensky a spus că armata ucraineană a reușit să doboare majoritatea rachetelor rusești, iar inginerii energetici lucrează deja la reluarea livrării energiei electrice.

Astăzi, 5 decembrie, Rusia a lansat un atac masiv cu rachete pe teritoriul Ucrainei. Explozii au fost auzite în Odesa, Zaporojie, Vinnitsa și în alte orașe ale Ucrainei. Odesa a rămas fără electricitate și apă, iar o coloană neagră de fum s-a ridicat peste oraș.

De asemenea, așezările din regiunile Nikolaev, Dnepropetrovsk și Sumy au rămas fără electricitate. Compania „Ukrenergo” a transmis că rușii au lansat noi atacuri asupra infrastructurii critice.

Solistul trupei Maneskin se iubește cu fiica lui Cindy Crawford. Imagini cu cei doi
Articolul anterior
Sondaj: Ce partide ar accede în Parlament în caz de alegeri anticipate
Articolul următor