Artiștii autohtoni se răsfață în vacanțe departe de casă! Iată unde i-a prins noul an

Anul acesta, ca niciodată, mai mulți artiști de la noi au preferat să sărbătorească revelionul departe de casă. Ademeniți de frumusețea orașelor europene de sărbători și ospitalitatea moldovenilor din diasporă, artiștii și-au luat familiile și au ales să petreacă noaptea dintre ani alături de conaționalii stabiliți în mari orașe ale lumii.

separator

Ehe, dar ce să vedem! Revelionul a trecut, însă petrecăreții noștri nu se dau sosiți în țară! Pentru că tot călătoresc departe de casă și au muncit în noaptea dintre ani, au ales să își prelungească vacanța și să viziteze destinații turistice faimoase.

Cornelia și Marcel Stefaneț au petrecut Revelionul 2019 în Irlanda, cu multă voie bună și distracție pe cinste, alături de moldovenii de acolo. Artiștii se răsfață în continuare, la invitația unor dragi cumetri stabiliți în țară. Au îmbrăcat ținute casual, sport, și profită de timpul liber, shopping și plimbări.    

Corina Țepeș și Costi Burlacu au început frumos anul 2019, la Paris, și deja au reușit să viziteze mai multe locații și monumente istorice, cum ar fi Tour Eiffel, Disneyland, Grevin Museum, Notre-Dame.

,,Parisul e tare colorat de sărbători! Mulțumim Sergiu Boiesu #Omenashou pentru primirea atât de caldă, atât de ca acasă!”, comunică Corina Țepeș.
Igor Cuciuc a sărbătorit Revelionul în Canada, în cadrul unui turneu deosebit. Artistul a rămas impresionat de ospitalitatea moldovenilor și românilor stabiliți peste Ocean. ,,Mulțumim a fost un turneu de mare succes în Canada. Iar acum mă întorc în țară, mii dor de familie si cei dragi cu Doamne ajută!!!!”, scrie Igor Cuciuc pe pagina sa de socializare.

Ionel Istrati, așa cum a promis, a susținut concerte de Revelion în Grecia și Italia. Ionel s-a simțit excelent alături de moldovenii din diasporă, prieteni, dar și mama artistului, Valentina Istrati, care și-a însoțit fiul în această minunată călătorie.

Corneliu Botgros este fascinat de frumusețea orașului Brugge, din Belgia. Artistul, împreună cu fiul său, Cristian Botgros, a împărtășit imagini de vis: ,,Orașul care impresionează din prima! Atmosfera orașului medieval este fascinantă ! La mulți ani de la Brugge!”, ne scrie Cornel Botgros.

Adrian Ursu și Nelly Ciobanu i-au binedispus pe moldovenii din Israel. Într-un spectacol organizat ca la carte, conaționalii noștri au simțit, cu adevărat, o părticică din dorul de casă. 

,,Așa a fost Revelionul 2019 în Israel! Mulțumim mult tuturor celor care au petrecut alături de noi! ❤️ Am cântat, jucat, plâns și iar jucat până la 4 dimineața! Mulțumim pentru receptivitate, aplauze și suflet! Frumoasa Sărbătoare a fost organizată Superb de Radu Zberea! De la mine și Nelly Ciobanu, ai nota 10 pentru sală, bucate, sunet, lumini și primirea deosebită în Israel! ❤️ Cu drag am să revin la dvs. cu prima ocazie! Multumim mult tuturor! ❤️”. comunică Adrian Ursu pe facebook.

După Revelion, Adrian Ursu și Irina Negară au vizitat orașul Ierusalim și Sfântul Mormânt.

Apel de ajutor! Această fetiță s-a aflat în comă aproximativ un an, după ce a fost lovită de un microbuz când se afla în brațele mamei care traversa strada
Articolul anterior
În urma unui transplant de uter, o femeie din Brazilia a născut o fetiță perfect sănătoasă
Articolul următor
Alte articole interesante