Video! Artiștii Maria Arpenti și Petru Pogor ne cuceresc cu o piesă impresionantă despre dragoste și fericire!

Maria Arpenti, vocalistă a Capelei Corale Doina a Filarmonicii Naționale ”Serghei Lunchevici”, și soțul său, Petru Pogor, interpret și muzician, ne surprind în duet cu o superbă piesă ce cântă dragostea, un sentiment atât de înălțător pe care adesea îl înstrăinăm, dar greșim făcând acest lucru. E atât de frumos să asculți două voci care, prin mesajul lor puternic, îndeamnă oamenii spre iubire, respect și fericire. Piesa se numește ,,În ochii dragostei” și este de fapt o dedicație din partea artiștilor pentru toți oamenii care merită să-și trăiască viața în armonie și să se bucure de clipele senine ce le sunt oferite ca un dar.

separator

„…Iar în ochii dragostei
Se iubesc, fără temei,
Oameni mari: bărbați, femei,
Mai frumoși ca niște zei…”

,,Această piesă parcă a simțit că va urma ceva care ne va schimba aproape în totalitate. Încă din luna februarie am convenit împreună cu Marian Stârcea și Radmila Popovici să aducem la viață un cântec cu o tentă socială.

Era prea multă dezbinare, prea multă răutate în lume, durere, frică și desfrâu. Ne-am dorit să venim cu îndemn la umanitate. Așa a fost concepută piesa, era gata pe hârtie încă din luna martie, înainte de pandemie. Ne doream un videoclip amplu cu mult manifest social, dar uite că pandemia, chiar și în această privință, ne-a arătat calea spre valori, de la o gândire globală am ajuns la o transpunere intimă, personală. Și asta s-a întâmplat, probabil pentru că ne doream de mult timp un duet și iată că a încolțit ideea noastră”, a declarat Maria Arpenti pentru Unica.md.

Și urmăritorii virtuali au rămas impresionați de noul duet al artiștilor:

,,Bravo vouă! Felicitări! Aștept cu nerăbdare următorul videoclip”

,,Foarte fain proiectul, suuper! Să mai faceți duete, v-a ieșit bine!”

,,Foarte frumoși, mult succes!!!”

,,Frumoasă melodia, frumoși și voi”, sunt câteva dintre comentariile admiratorilor virtuali.

Versurile piesei sunt scrise de autoarea Radmila Popovici, iar muzica îi aparține compozitorului Marian Stârcea. Vizionare plăcută vă dorim!

În luna iunie a anului trecut, Maria Arpenti și Petru Pogor au devenit pentru prima oară părinții unei fetițe.

Un nou simptom al infecției cu coronavirus a fost descoperit de cercetători
Articolul anterior
Briceni: O femeie și-a găsit copilul de 12 ani, spânzurat în șopronul gospodăriei
Articolul următor
Alte articole interesante