,,Artiștii nu ar trebui să aibă copii”. Fiica lui Adriano Celentano, dezvăluiri dure despre celebrul tată

Rosalinda Celentano, fiica celebrului Adriano Celentano, a împărtășit dezvăluiri despre copilăria ei. Cea mai mică dintre fiicele cuplului Adriano Celentano și Claudia Mori, le-a spus reporterilor cât de greu i-a fost să crească într-o familie atât de celebră.

Femeia s-a plâns că i-a lipsit mereu atenția tatălui ei. Rosalinda, împreună cu sora ei mai mare Rosita și fratele mai mic Giacomo, rareori au petrecut timp cu tatăl lor.

„S-a gândit mai întâi la sine. Și aveam nevoie de dragostea lui. Dar artiștii sunt creaturi extrem de egoiste. În ceea ce mă privește, nu ar trebui să aibă deloc copii”, a spus moștenitoarea lui Celentano.

Rosalinda a recunoscut, de asemenea, că nu a primit tandrețea și grija mamei de care avea atât de mare nevoie. Claudia Mori și-a crescut copiii în severitate. Prin urmare, pedeapsa fizică în familia Celentano era norma. La împlinirea a 18 ani, Rosalinda Celentano și-a părăsit casa părintească și a început o viață independentă.

Adriano și Claudia i-au spus clar fiicei lor mai mici că nu o vor ajuta. Moștenitoarea a decis să urmeze urmele tatălui ei și a devenit actriță. În paralel cu aceasta, tânăra a început să se afirme artistă. Rosalinda a reușit să obțină succes în ambele direcții.

Cu toate acestea, pentru jurnaliști, eroina a rămas pentru mult timp fiica lui Adriano Celentano. Drept urmare, realizările ei au fost foarte adesea depreciate. Acum, aceasta menține relații bune cu părinții ei. S-a dovedit că îi iertase cu mult timp în urmă. Moștenitoarea cuplu înțelege că faima mondială a fost un calvar. Și a avea trei copii mici este o provocare.

Femeia a recunoscut, de asemenea, că adevăratele sentimente paterne ale lui Adriano Celentano s-au făcut simțite abia după ce a devenit bunic. Fiul actorului Giacomo Celentano a devenit în 2004 tatăl unui băiat pe nume Samuel. Acum, vedeta cinematografiei italiene își dedică tot timpul liber singurului său nepot.

Interpretul Adrian Ursu, de Paște: ,,Cea mai mare avere este familia”
Articolul anterior
Medic: Studiile arată că imunitatea după vaccinare este mai mare decât imunitatea obținută prin trecerea prin boală
Articolul următor
Alte articole interesante