Artistul Edward Sanda a confirmat relația cu Cleopatra Stratan: ,,E chiar ce căutam eu“

Cleopatra Stratan, în vârstă de 17 ani, şi artistul de peste Prut, Edward Sanda, în vârstă de 22 de ani, formează un cuplu și în afara scenei.

separator

Tânărul de 22 de ani a confirmat relaţia, după mai multe zvonuri apărute în spaţiul public.

„Da, suntem împreună! Atunci când au apărut speculaţiile că noi eram împreună, nu eram. Colaboram strict muzical, ne vedeam la studio, am lansat o piesă împreună şi după ce a bubuit toată chestia aia, am continuat să vorbim. Oricum vorbeam foarte mult şi foarte des şi cumva ne-am apropiat inevitabil. Am simţit că avem foarte multe în comun, avem o conexiune foarte frumoasă împreună şi suntem chiar la fel în tot. Tot ceea ce am căutat eu vreodată văd acum în ea. E chiar ce căutam eu“, a mărturisit Edward Sanda, pentru Antena Stars.

În prezent, Cleopatra Stratan este la Chişinău, iar Edward Sanda este în Bucureşti.

„Suntem fericiţi, dar acum e o mică problemă pentru că eu nu pot intra în Chişinău până pe data de 30 iunie, fiind stare de urgenţă“, a mai adăugat artistul.

Cleopatra Stratan are şase recorduri mondiale: cel mai tânăr artist care a lansat un album de succes, cel mai tânăr interpret care a susţinut un concert live de două ore în faţa unui public numeros, cel mai bine plătit artist care a primit 10.000 de euro pentru o singură piesă, cel mai tânăr interpret care a primit trei premii MTV, cel mai tânăr interpret care a avut un hit no.1 la nivel naţional şi cel mai tânăr artist de succes.

Experţi britanici: unii pacienţi nu se vor recupera niciodată complet după infecţia cu Coronavirus
Articolul anterior
Mărturiile unui felcer din Briceni, după 16 zile la reanimare: M-am luptat cu moartea, din plămâni ieșea sânge și puroi
Articolul următor
Alte articole interesante