Artistul în vârstă de 37 de ani, care lupta cu Covid-19, a decedat

Zilele trecute, prietenii și fanii artistului au făcut apel la oamenii care s-au confruntat cu virusul și s-au vindecat, pentru a dona plasmă. Astăzi, aflăm că Silviu Huțanu, membrul formației SoundCheck Band, din Iași, a pierdut lupta cu Covid-19. Bărbatul avea 37 de ani și nu suferea de boli grave. Acesta era căsătorit și avea un copil.

separator

Artistul şi-a dat ultima suflare la secţia de Terapie Intensivă a Spitalului de Neurochirurgie din Iaşi.

Apropiaţii tânărului spun că acesta nu avea alte boli grave, nimeni nu s-ar fi aşteptat ca organismul artistului să fie atât de repede răpus de infecţia cu noul coronavirus, transmite adevarul.ro.

Silviu Huţanu, membru al formaţiei SoundCheck Band, şi-a dat ultima suflare joi, 29 octombrie.

Tânărul fusese diagnosticat cu COVID-19 în urmă cu două săptămâni şi era internat la Spitalul de Neurochirurgie din Iaşi.

Apropiaţii artistului spun că acesta nu avea alte boli grave, excepţie făcând o hipertensiune pe care o ţinea sub control.

Alex Huţanu, fratele lui Silviu, spune că primele simptome au debutat în zilele de 10-11 octombrie. Luni, 12 octombrie, a mers la Institutul Regional de Oncologie din Iaşi pentru a-şi face testul PCR, testul de depistare a infecţiei cu COVID-19.

Pe data de 13, după ce rezultatul testului a ieşit pozitiv, a fost internat la Spitalul „Căi Ferate” din Iaşi.

Pentru că starea lui s-a înrăutăţit şi avea nevoie de mai mult suport de oxigen, medicii au decis să-l transfere la secţia de Terapie Intensivă de la Spitalul de Neurochirurgie din Iaşi, acolo unde şi-a dat ultima suflare.

Pe reţelele de socializare au fost publicate mai multe mesaje emoţionante în memoria artistului Silviu Huţanu.

„Cu lacrimi în ochi scriu aceste rânduri. Încă îmi este greu să cred ca acest nenorocit de virus te-a răpus. Ai fost mereu plin de viaţă şi m-ai îndrumat tot timpul spre bine.

Cuvintele sunt de prisos. Dumnezeu să te aibă in pază şi să te ţină lângă El. Drum lin bun prieten! Nu te vom uita niciodată Silviu Huţanu!”, se arată într-unul dintre mesaje.

Primul fashion cafe din țară s-a deschis în inima Capitalei: la casa de modă Nikita Rinadi shopping-ul devine plăcut și relaxant!
Articolul anterior
Se împlinesc 28 de ani de la trecerea în eternitate a artiștilor Doina și Ion Aldea-Teodorovici
Articolul următor
Alte articole interesante