Artistul Mihai Constantinescu se află în comă la spital

Artistul român Mihai Constantinescu, în vârstă de 73 de ani, a fost internat aseară la Spitalul Clinic de Urgență „Floreasca”, din București, după ce a suferit un stop cardio-respirator.

separator

Cântărețul a fost găsit în stare de inconștiență în locuința sa. El a fost resuscitat timp de 10 minute, iar acum este internat pe secția de Terapie Intensivă. Incidentul i-a îngrijorat pe fanii artistului, însă medicii anunță că acum starea acestuia este ,,stabilă”.

Într-o intervenție la România TV, Marius Țeicu a declarat că a aflat și el despre starea prietenului : „Nu îmi vine să cred, e groaznic. Am vorbit cu el acum o săptămână, m-a sunat de ziua mea. Eu cred că o să-și revină, trebuie sa-și revină. El are o voință mare. Dumnezeu îl va ajuta, pentru ca avem toți nevoie de el”, a spus compozitorul. „Ar trebui să avem mai multă grijă de artiștii valoroși, atunci când sunt în viață. Am crescut cu acești mari artiști și ne doare când auzim vești din astea triste”, a declarat și Adrian Enache, la același post TV. Adrian Daminescu a postat și el un mesaj pe Faceebook despre colegul său de breaslă. „Mihai Constantinescu, colegul nostru trece prin momente dificile. Să ne rugăm și să fim alături de el”, a scris artistul.

sursa: www.libertatea.ro

Accident violent în centrul Capitalei
Articolul anterior
Privilege Tuxedo, un nou suflu în peisajul modei autohtone: ,,Fiecare costum poartă în sine un manifest, calitate, eleganță și rafinament”
Articolul următor
Alte articole interesante