Așa arată după tratament? O nouă fotografie cu Anastasia Zavorotnyuk a încins curiozitatea fanilor

O nouă fotografie cu Anastasia Zavorotnyuk, în care actrița apare cu mai multe kilograme în plus, a ajuns pe rețelele de socializare, mai exact pe o pagină de fani a actriței Anastasia Zavorotnyuk, pe Instagram.

separator

În imagine, actrița pare mai în vârstă și mai plinuță decât înainte de boala sa. Nu se știe unde a fost făcută fotografia. De asemenea, este imposibil de spus când a apărut și cum a ajuns pe rețeaua socială.

În timp ce unii utilizatori cred că aceasta este o fotografie nouă, alții sunt de părere că imaginea este una veche.

Anterior, fiica actriței Anastasia Zavorotnyuk, Anna, a spus că familia a decis să nu vorbească despre sănătatea mamei sale.

Primele informații despre starea de sănătate a Anastasiei Zavorotnyuk au apărut în vara anului 2019, când actrița a încetat să mai apară în public. În toamnă, s-a raportat că se afla în stare gravă și că a fost internată la un centru medical. A fost tratată activ pentru oncologie cerebrală.

Acum există informații că vedeta este gata să se întoarcă la muncă la cinema și pe scenă, deoarece boala ei gravă a trecut complet în stadiul remisiunii.

Îmbunătățirea stării Anastasiei Zavorotnyuk, în luna mai, a fost anunțată și de interpreta Natasha Koroleva, care este prietena și vecina actriței, în satul Krekshino. Ea a menționat că tratamentul scump și operațiile efectuate au avut un rezultat bun.

Soțul Anastasiei Zavorotnyuk, Pyotr Chernyshev, a vândut un apartament în Yalta pentru a plăti tratamentul soției sale. În total, patinatorul ar fi cheltuit 12 milioane de ruble pentru a salva viața actriței, a scris NEWS.ru. 

Tânăr din Drochia, lovit de un șofer și lăsat să moară pe marginea drumului
Articolul anterior
Șapte vedete care se pregătesc să devină mămici în 2021
Articolul următor
Alte articole interesante