Ascultă imnul unei familii adevărate!

_MG_4605Șase persoane talentate au reușit să depășească mai multe greutăți doar pentru că sunt împreună, pentru că sunt o familie. Compozitorul și interpretul, Viorel Burlacu a învățat din copilărie că anume familia este puterea și comoara fără de preț a fiecărui om. Are 4 copii și locuiește într-o odaie de 14 metri pătrați. Dar spațiul mai puțin contează, dacă este dragoste și înțelegere. Din dragoste și experiența de viață, pe alocuri foarte tristă, l-au inspirat pe Viorel să scrie un imn al familie, o melodie profundă la care au contribuit toți membrii familiei Burlacu.

separator

_MG_4602”Lumea e frumoasă atunci când e unită. Asta am încercat să-i învăț pe copiii mei. Cântecul ”FAMILIA” este mai mult decât ceea ce ne privește pe noi, este un mesaj care privește încă o mie de alte cazuri care aşteaptă a fi rezolvate. Unica diferență este că noi suntem cei care chemăm cumva, lansăm cuvântul celor mai triști (orfanilor) care nu au posibilitatea de a se exprima public. Așa se face că într-un cântec despre familie se strecoară calificativul orfan. Cât îl privește pe fiul meu adoptat, Eugen, am discutat cu el și i-am explicat partea lui, piesă trebuie să aducă un mesaj profund și el a fost de acord”, a comunicat pentru unica.md, Viorel Burlacu.

_MG_4601
_MG_4608red_MG_4614

_MG_4609redCopiii lui Viorel Burlacu, Ruxanda, Christian și Ștefan, au mai urcat în scenă alături de tatăl lor, piesa ”Familia”  însă este un debut pentru fiul cel mai mare al interpretului, Eugen. Piesa a fost lansată pe 1 iunie, în cadrul concertului ”Copii cuminți… cu vedete părinți” și are un mesaj simplu și sănătos ”Cel mai mare rost e să-ți iubești familia”.

Natalia Bodiu

Vedete care sau inspirat de la divele din trecut! Foto
Articolul anterior
Etalonul frumuseții feminine de-a lungul anilor
Articolul următor
Alte articole interesante