Ascultă noua piesă semnată de o altă Mishelle

HaHaHa Production și Sens Music a prezintat în premieră pe Urban.ro ‘‘Love is a crime‘‘. Mult așteptata piesă a proiectului Mishelle, care aduce în prim plan o voce noua și se bucură de contribuția cunoscutului DJ rus Leonid Rudenko.

separator

Un nou val de cutremure în Turcia

Primul seism produs sâmbătă noaptea a avut loc la ora 00:01, la 68 km vest de Kahramanmaraș și 27 km nord-vest de Andirin, și a avut o magnitudine de 3,2 grade, conform emsc-csem.org.

Cel de-al doilea s-a produs la ora 00:29, și a avut o magnitudine de 3,1 grade pe scara Richter. Cutremurul s-a produs la o adâncime de 72 km nord de Diyarbakır și 21 km vest-nord-vest de Lice.

Cel mai puternic cutremur a fost însă cel înregistrat la ora 01:55, și a avut o magnitudine de 4,5 pe scara Richter. Cutremurul s-a produs la 72 km față de Provincia Kahramanmaraș.

Papa Francisc, aflat într-o vizită de trei zile în Ungaria, s-a întâlnit cu refugiații ucraineni

Aflat într-o vizită de trei zile în Ungaria, Papa Francisc a pledat sâmbătă pentru „eradicarea răului indiferenţei”, în timpul unei întâlniri cu refugiaţi, majoritatea ucraineni, relatează Hotnews

Papa argentinian, în vârstă de 86 de ani, cu o sănătate fragilă, a pledat vineri, la Budapesta, împotriva „rigidităţii”, a „închiderilor” şi a tendinţei „de retragere”, într-un discurs adresat premierului naţionalist Viktor Orban, cunoscut pentru politica sa anti-imigranţi.

Sâmbătă dimineaţă, circa 600 de refugiaţi – majoritatea din Ucraina – şi persoane sărace s-au adunat la biserica neogotică Sfânta Elisabeta, construită la sfârşitul secolului al XIX-lea în centrul capitalei Budapesta. O mie de credincioşi au participat, de asemenea, la eveniment în curtea bisericii.

După ce a ascultat diverse mărturii, inclusiv pe cea a lui Oleg Iakovlev, un tată ucrainean a cinci copii care a povestit că a fugit din ţara sa în timpul războiului, papa Francisc a mulţumit populaţiei ungare, în special asociaţiilor religioase, pentru că a primit cu „generozitate” şi „entuziasm atâţia refugiaţi ucraineni”.

Contrar discursului său obişnuit, guvernului Orban îi place să laude ospitalitatea oferită celor care vin din Ucraina vecină, tema centrală a acestei a doua vizite papale în mai puţin de doi ani în Ungaria. 

Din februarie 2022, peste două milioane de refugiaţi ucraineni au ajuns în Ungaria, însă doar 35.000 au aplicat pentru statutul de „protecţie temporară” instituit de Uniunea Europeană, potrivit datelor Înaltului Comisariat ONU pentru Refugiaţi (UNHCR).

„Ne simţim în siguranţă aici, mulţi oameni ne ajută”, a declarat Olesia Misiats, o mamă a trei copii, care a părăsit Kievul anul trecut.

Aflată în biserică, alături de fiica şi soţul ei, ea afirmă că este „fericită” de această vizită papală. „Îl respect foarte mult pe papă pentru că se roagă pentru Ucraina, vrea să se termine acest război”, a mai spus ea.

Suveranul pontif s-a întâlnit, de asemenea, în cursul dimineţii cu copii şi cu tineri cu dizabilităţi care au cântat în faţa lui. El a făcut şi o vizită comunităţii greco-catolice, biserică răsăriteană de rit bizantin care recunoaşte autoritatea Romei.

Papa Francisc urmează să susţină un discurs sâmbătă după-amiază (14:30 GMT) pe un stadion unde sunt aşteptaţi să participe aproximativ 11.000 de tineri.

Cinci sate rusești de la granița cu Ucraina au rămas fără curent după ce, spun autoritățile, au fost bombardate de ucraineni

Cinci sate rusești de la granița cu Ucraina ar fi rămas fără curent din cauza bombardamentelor ucrainene, a declarat sâmbătă guvernatorul regiunii Belgorod din sud-vestul Rusiei, care se învecinează cu Ucraina, relatează Hotnews.

„Satul Novaia Tavolzhanka a fost vizat astăzi de lovituri ucrainene”, a declarat guvernatorul Belgorod Viaceslav Gladkov pe Telegram.

„Liniile electrice sunt avariate”, a spus el, adăugând că locuitorii acestui sat și ai altor patru din apropiere sunt „fără electricitate”.

Gladkov a spus că „conform informațiilor preliminare, nu există victime”.

El a spus că o casă nouă nelocuită a fost lovită, iar alte case au fost avariate.

Află cum poți scăpa de infecțiile vaginale
Articolul anterior
SCANDAL ÎN SHOWBIZ: fosta “Mishelle” era cât pe ce să fie atacată în judecată!
Articolul următor