Asta da surpriză! Karizma a zburat pe ascuns la Cristina Croitoru, în SUA

O vacanță de Crăciun plină de adrenalină și surprize pentru Olga Fesenco (Karizma), dar și pentru prietena și cumetra acesteia, Cristina Croitoru, stabilită de mai mulți ani în SUA. Cele două au avut parte de o revedere emoționantă peste Ocean.

separator
Sunt prietene bune și de obicei au ocazia să se vadă doar vara, atunci când Cristina și familia sa revin în vacanță în Moldova. De această dată însă, Karizma este cea care a plecat în SUA și nu oricum. În complicitate cu soțul Cristinei, aceasta i-a făcut o surpriză de pomină prietenei sale, atunci când a apărut în prag, pe neprins de veste. Câte emoții și clipe de neuitat departe de casă!

 

View this post on Instagram

 

Cand iubesti pe cineva – oceanele dintre nu conteaza. Fusul orar nu poate dicta. Distanta nu poate castiga. Cand iubesti nici macar nu te gandesti la asta. Cand iubesti -oceanele, orele si distanta tin cu tine. Atunci cand iubesti nu exista circumstante. Exista pasi unul catre celalalt. Ma invidiez pe mine ca te am pe tine @criss_croitoru! #surprise #longway #nothingisimpossible

A post shared by Karizma One (@karizma_one) on

„Cand iubesti pe cineva – oceanele dintre nu conteaza. Fusul orar nu poate dicta. Distanta nu poate castiga. Cand iubesti nici macar nu te gandesti la asta. Cand iubesti -oceanele, orele si distanta tin cu tine. Atunci cand iubesti nu exista circumstante. Exista pasi unul catre celalalt. Ma invidiez pe mine ca te am pe tine”, a scris Karizma, pe Instagram.

Și Cristina și-a împărtășit emoțiile:

„All I want for Christmas is you ❤️ Nici nu am visat la așa cadou de CrăciunMersi scumpii mei @sashacelci și @karizma_one pentru aceste emoții. @sashacelci pentru că ai ținut o lună de zile acest secret,eu știu cît de greu îți este să ascunzi ceva de mine dar acum ți-a reușit la 1000000% @karizma_one iar tu ești erou ….să stai 3 zile la New York fără să postezi nici un stories…this is crazy Love you my babies!!!!”.

Nepoțelele Irinei Rimes cântă piesa artistei. Video!
Articolul anterior
Online Cooking Show cu Olia Tira – Ficat copt în pâine
Articolul următor
Alte articole interesante