Patru ani de la moartea Jannei Friske. Poze noi cu artista din perioada când era însărcinată

Sunt patru ani de când Janna Friske s-a despărțit de fanii săi. Pe 15 iunie 2015, artista a pierdut lupta cu cancerul cerebral, la doar 40 de ani, la aproape doi ani după ce a devenit mamă, iar cei care îi păstrează vie amintirea sunt fără îndoială iubitul ei, Dmitry Shepelev, și fiul cuplului, Platon, care deja a împlinit 6 ani.

separator
Potrivit unor surse, Janna ar fi aflat despre diagnostic în timpul sarcinii, dar a decis să nu înceapă tratamentul pentru a nu dăuna copilului. În timpul sarcinii, artista a apărut rar în public. Când a venit pe lume Platon, a încercat să protejeze fericirea personală de ochii curioșilor și a început îndată tratamentul.

 

View this post on Instagram

 

Я думаю, это будет весенний пассажир. Надеюсь, Овен – упрямый и непростой знак. И моя жизнь изменится. Все уже стало совсем по-другому, но это несравнимо с тем, что ждет меня впереди.

A post shared by Платон Шепелев-Фриске (@platon.shepelev) on

Recent însă câteva fotografii rare cu artista însărcinată, au apărut pe pagina de Instagram platon.shepelev. Artista se simțea plină de speranță, în așteptarea momentului de a deveni mamă, atunci când viața urma să i se chimbe în mod radical.

Kate Middleton este din ce în ce mai suplă. Ce greutate are de fapt, Ducesa de Cambridge?
Articolul anterior
Cum să prepari o limonadă de vară? O alternativă sănătoasă pentru băuturile din comerț
Articolul următor
Alte articole interesante