Astăzi, vedetele își amintesc de copilărie. Iată ce imagini înduioșătoare au publicat!

Astăzi vedetele își amintesc de copilărie, de clipele frumoase și inocente petrecute alături de părinți, bunici și frați, și au publicat fie câte o fotografie, fie câte un mesaj, ori și-au felicitat copiii, dacă au devenit deja mame.

separator

Olia Tira a publicat o imagine din copilărie. Interpreta apare zglobie și duioasă alături de mama sa, pe când avea doar câteva luni. Artista și-a felicitat prietenii virtuali cu ocazia Zilei de 1 iunie:

„Am un zâmbet pînă la urechi încă din fragedă copilărie. Aici aveam 9 luni. Un cadru foarte reușit!”, a scris Olia Tira pe pagina sa de facebook.

De când a devenit mamă, Tatiana Melnic îi dedică tot ce are mai scump și mai frumos fiicei sale, Kamelia.

,,Pentru cea mai mare minune a vieții..❤. Pentru toti copii lumii..🌍. La Multi Ani!🎂🎉#1iunie🌞 #ziuacopiilor🙈 #KameliaMelnic”, este mesajul tinerei mămici.

Gloria Gorceag are parte de o sărbătoare deosebită, emoții și gânduri frumoase, pentru bebelușul din burtică. În curând, interpreta va pași în rândul mămicilor, iar acest lucru o bucură nespus de mult. Astăzi, Gloria și-a amintit de ea în perioada când era micuță. A răscolit prin sertarul cu amintiri și a descoperit această imagine emoționantă, alături de părinții săi, tineri-tinerei. ,,1 iunie ❤️🍭🍦”.


Elena Băncilă trăiește cea mai frumoasă etapă a vieții, rolul de părinte fiind unul inegalabil.

,,Ei ne fac mai buni, mai sinceri, mai înțelepți, mai grijulii, mai umani! Grație lor, înțelegem ce este cu adevărat important și cât de egoiști am fost până acum. La mulți ani, pentru toți copiii! Să ne fie sănătoși!”, a scris prezentatoarea TV pe pagina sa de facebook.

Părinții au ieșit în stradă! Cer condiții decente pentru copii în școli
Articolul anterior
Fotografii cu mămici care își alăptează cu mândrie copiii de peste 2 ani
Articolul următor
Alte articole interesante