Atenție, călători! Lanț de troleibuze blocate în centrul Capitalei

Primăria municipiului Chișinău anunță că din cauza unei pene de curent electric, care alimentează 8 stații de tracțiune a Î.M. „Regia Transport Electric Chișinău” (RTEC), este sistată circulația transportului public în zona centrală a capitalei.

separator
Avaria s-a produs în după amiaza zilei de astăzi (ora 13:30), fiind afectată circulația troleibuzelor pe următoarele artere de circulație: str. Mihai Viteazul, str. Petricani, bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, str. Mitropolit G. Bănulescu – Bodoni, str. Al. Pușkin.

În prezent, reprezentanții furnizorului de energie electrică, precum și ai RTEC sunt antrenați la remedierea problemei pentru a relua circulația transportului public de pasageri.

Incidentul s-a produs din cauza unui bărbat, în vârstă de 33 de ani, care a urcat pe un stâlp de electricitate din capitală, acesta suferind de tulburări psihice.

Tot din acest motiv, consumatorii din cartierul Sculeni și Poșta Veche au rămas fără energie electrică.

Red Union Fenosa confirma faptul că electricitatea a fost deconectată în mai multe sectoare ale orasului din cauza unei persoane care a urcat pe un stâlp: „Pe un pilon al liniei electrice aeriene de tensiune inalta de 110 kV, a fost depistata o persoană în stare de ebrietate”.

Oamenii legii și salvatorii se află la fața locului și încearcă să-l dea jos.

A născut în apă! Interpreta Irina Kovalsky dezvăluie detalii despre nașterea mezinei
Articolul anterior
Presupusul iubit al Cleopatrei Stratan neagă că el ar fi „Ghiță”
Articolul următor
Alte articole interesante