Atenție șoferi! Canicula „topește” drumurile. Pe o porţiune a traseului Chişinău-Bălţi s-au ridicat plăcile de beton

Canicula îşi lasă amprenta asupra drumurilor din ţară. Din cauza temperaturilor înalte, pe o porţiune a traseului Chişinău-Bălţi,  au apărut denivelări serioase, din cauza plăcilor de beton care s-au ridicat, scrie tv8.md. Nu este pentru prima dată când se întâmplă acest lucru. Astfel de situații se înregistrează deseori în perioada de vară. 

Un şofer a postat pe rețele un scurt video, în care atenționează ceilalți participanți la trafic să circule cu atenție pe porțiunea din preajma raionului Călărași. Anterior, această porțiunea a mai fost afectată de caniculă. 

Din imaginile postate se vede că plăcile de beton s-au ridicat cu 15 – 20 de centimetri. Pe această porțiune, șoferii au pus crengi, până la intervenția drumarilor. Şoferii au fost nevoiţi să reducă viteza, pentru a nu provoca accidente rutiere. Unii au ocolit porțiunea de drum afectată, circulând pe marginea traseului.

„Situația din Rostov pe Don este dificilă”. Putin confirmă că activitatea civilă și militară a fost blocată
Articolul anterior
Imagini cu soldați ruși dezarmați de mercenari Wagner: „Următorul pas este Moscova. Armata trece de partea poporului”. Se aud împușcături în orașul Voronej
Articolul următor