Atenţie, şoferi! Restricții de circulație pe câteva străzi din Capitală. Perioadele vizate

Informație utilă pentru conducătorii auto, dar și pentru locuitorii Capitalei. Primăria municipiului Chișinău informează că în perioada 25.11.2021 – 26.12.2021 va fi suspendat traficul rutier pe str. Alexandru cel Bun, tronsonul cuprins între străzile Alexandr Pușkin și Mitropolit G. Bănulescu – Bodoni, în scopul executării lucrărilor de reabilitare a rețelelor exterioare de apeduct din fontă și a rețelelor exterioare de canalizare.

De asemenea, în perioada următoare, va fi restricționat traficul rutier pe alte două artere de circulație din Capitală:

Se suspendă traficul rutier, în perioada 25.11.2021 – 15.12.2021, pe str. Alexandru Bernardazzi, tronsonul cuprins între străzile Vlaicu Pârcălab și Mihai Eminescu, în vederea executării lucrărilor de amenajare și reabilitare a trotuarelor pe str. Alexandru Bernardazzi.

Totodată pe data 25 octombrie, în intervalul 10:00 – 14:00, va fi suspendat parțial traficul rutier pe stradela Florăriei 7.

Potrivit responsabililor, măsura a fost luată în scopul executării lucrărilor de transportare – descărcare și instalare a modulului electric, în scopul reconstrucției Postului de Distribuție PD – 11, situat pe stradela Florăriei 7.

Serviciile municipale de profil solicită înțelegere și scuze din partea cetățenilor pentru incomoditățile create, iar conducătorii auto care traversează cartierele unde este anunțată suspendare de trafic rutier sunt îndemnaţi să ocolească zona respectivă, scrie realitatea.md.

Caz şocant la Soroca! O tânără și-a înjunghiat concubinul după ce au chefuit împreună
Articolul anterior