Atenționările purtătorului de cuvânt al Kremlinului: ”Livrările de armament către Ucraina sunt un act ostil și periculos”

Purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov, a avertizat luni, 28 februarie, Uniunea Europeană că livrările de armament către Ucraina sunt considerate de Rusia un comportament ostil, fiind periculoase şi destabilizatoare. Ele dovedesc în acelaşi timp că Rusia a avut dreptate să facă eforturi pentru demilitarizarea statului vecin, potrivit lui Peskov.

Rusia susţine în continuare că atacul asupra Ucrainei este o „operaţiune specială” cu scopul de a proteja populaţia civilă.

Peskov a refuzat să dezvăluie ce pierderi au suferit forţele ruse în acest conflict şi să dea detalii despre ordinul preşedintelui Vladimir Putin, care a pus forţele nucleare de descurajare ale Rusiei în stare de alertă, sau „regim special”, conform terminologiei oficiale de la Moscova, notează agerpres, citată de tv8.md

Un bărbat abandonat într-o cabină de telefon la doar șase zile de viață a aflat, după 60 de ani, cine sunt părinții lui

După zeci de ani în care și-a pus nenumărate întrebări despre cum a venit pe lume, un bărbat care a fost abandonat într-o cabină telefonică pe când avea doar șase zile de viață a aflat în sfârșit cine sunt părinții lui și de ce l-a părăsit mama.

După 60 de ani a aflat cine-i sunt părinții, după ce a fost abandonat

Cu două zile înainte de Crăciunul din 1966, adică pe 23 decembrie, bebelușul Chris Mason a fost descoperit într-o cabină telefonică din Lambeth, Anglia, transmite digi24.ro. 

Nu se știa nimic despre el și nu s-a găsit niciun indiciu care să ducă la identificare, așa că abia după ce a devenit adult a făcut un test ADN în urma căruia Mason a stabilit că avea origini italiene și irlandeze. 

Au urmat ani de căutări fără răspuns până când Mason a decis să participe la emisiunea „Long Lost Family: Born Without A Trace” a postului ITV, care tratează cazuri similare, prin intermediul căreia a făcut teste elaborate după care răspunsurile au început să apară. 

Toate investigațiile au stabilit că mama lui Mason era o femeie pe nume Elizabeth, care emigrase împreună cu soțul ei aviator american în Maine, SUA. 

Au avut trei copii, dar și o căsnicie nefericită și au decis să se despartă, dar totuși să împartă aceeași casă.

În timpul separării, Elizabeth a fost chelneriță și a avut o aventură cu un bucătar italian. Astfel a rămas însărcinată cu Mason. Soțul ei a dat-o afară din casă, așa că femeia însărcinată a decis să meargă la Londra cu cei trei copii ai ei, în speranța că va găsi sprijin la părinții ei, catolici irlandezi. 

Din păcate, părinții nu i-au oferit ajutorul de care avea nevoie și după ce l-a născut pe Mason, Elizabeth a decis să-l lase într-o cabină telefonică sperând că băiatul va ajunge într-o familie iubitoare și va avea o viață fericită. 

Emisiunea i-a găsit pe ceilalți copii ai femeii, iar fiica, Marie, i-a explicat lui Mason de ce l-a părăsit Elizabeth. „Era disperată. Cred că nu a avut de ales… Ne-a iubit și cred că l-a iubit, dar l-a părăsit ca să-l salveze”, a spus Marie. 

Din nefericire, Mason nu a putut să-și cunoască mama biologică, pentru că aceasta a murit în 2008. Dar a aflat că s-a luptat cu alcoolismul și cel mai probabil a băut pentru a face față vinovăției pe care o simțea pentru că l-a abandonat. 

Dar Mason și-a cunoscut doi dintre frații vitregi, pe Marie și Bobby. Cel de-al treilea copil a murit. 

A aflat, de asemenea, că tatăl său biologic, Dominic, este încă în viață. În vârstă de 79 de ani, Dominic a spus că n-a știut de existența lui. 

Mason, care are o familie fericită, a reușit să se împace cu situația și, până la urmă, a înțeles de ce mama lui l-a abandonat. „Trebuie să fi fost îngrozitor pentru mama mea… Eu nu am învinuit-o pentru nimic. Păcat că nu am avut ocazia să-i spun asta. Dacă rămânea în State probabil că aș fi avut o viață grea. Elizabeth a făcut ce a făcut pentru mine”, a spus el.

Delia și-a luat mare țeapă la concertul lui Beyonce din Polonia: ,,Voiam să vă spun să aveți mare grijă”

Delia, una dintre cele mai de succes artiste din România, a avut parte de o experiență neplăcută cu mega-concertul din Polonia al lui Beyonce. Pentru că voia să o vadă la ultimul concert din turneul european, Delia a cumpărat biletele de pe un site de revânzări, dar surpriza a fost mare. 

Motivul real pentru care Delia nu își dorește să facă copii: „E plină  planeta de noi”

Artista a descoperit chiar la fața locului că aceleași biletele fuseseră vândute de două ori. Din fericire, ea a reușit să intre la concertul lui Beyonce.

„Voiam să vă spun să aveți mare grijă dacă vă luați vreodată bilete (…), că sunt foarte multe țepe. Țepe cum ne-am luat noi care ne-am trezit foarte târziu că vrem bilete în zona Club Rennaisance, să fiu cât mai aproape, să văd cât mai bine, să aud cât mai bine.

Ne-am dat seama când am vrut să luăm brățările, când am ajuns, că erau vândute de două ori înainte altor persoane. Țeapă de 2.000 de euro, plus drumul, plus venit în Varșovia. Aveți grijă, luați direct de la sursă, nu eram singurii care aveam problema asta, nu mai luați de la resale”, a spus Delia pe Instagram, potrivit realitatea.net.

Ce mesaj i-a transmis Andreea Marin iubitului ei, de ziua de naștere: Fotografiile au atras atenția tuturor

Andreea Marin se simte și arată minunat la 48 de ani, Iar pentru a le dovedi asta tuturor admiratorilor săi, vedeta i-a transmis un mesaj emoționant iubitului său, alături de care trăiește o frumoasă poveste de dragoste. 

Ar putea fi o imagine cu 2 persoane şi costum

Adrian Brâncoveanu își serbează pe 1 iulie ziua de naștere, implinind vârsta de 38 de ani, iar Andreea n-a ratat ocazia pentru a-i declara public iubirea. 

„Anii trec, zboară ca vântul / Printre ramuri și-ți șoptesc: / “Nu ești singur, un alt suflet / Ți-e alături.” Te iubesc!

La multi ani, ecoul meu!” a scris Andreea Marin pe rețelele de socializare.

Ar putea fi o imagine cu 1 persoană şi cal
Ar putea fi o imagine cu 1 persoană, barbă şi zâmbind
Ar putea fi artă cu 2 persoane şi costum

În 2006, Andreea Marin și-a unit destinul cu artistul Ștefan Bănică. Căsnicia lor s-a destrămat în 2013, însă au o fiică, Violeta, în vârstă de 15 ani.

Site-urile publicațiilor rusești, atacate de hackeri. Pe portaluri a apărut un mesaj pentru ruși: „Acesta nu este războiul nostru, să-l oprim!”
Articolul anterior
Ucraina solicită crearea unei comisii ONU care să investigheze crimele comise în Crimeea, Donețk și Lugansk
Articolul următor