ATLANT – 10 ani de siguranță!

Este greu să ne imaginăm viața omului modern fără electrocasnice. Acestea ne servesc zi de zi în gospodărie și merită, la rândul lor, lucrări de întreținere la timp și reparații de bună calitate.

separator

Prin intermediul promoției lansate, Compania ATLANT oferă cumpărătorilor maximă siguranță în buna funcționare a aparatelor de uz casnic.

Cumpărând un frigider sau o cameră frigorifică ATLANT în rețelele comerciale și magazinele specializate din Republica Moldova în perioada 15 iunie – 15 iulie 2020 și înregistrându-le pe site, participați la promoția «ATLANT – 10 ani de siguranță!».

Promoția permite extinderea perioadei de deservire tehnică a echipamentelor producătorului belarus în centrele oficiale de deservire tehnică. Datorită promoției puteți fi siguri de viitorul dispozitivelor Dvs. de uz casnic.

Adresându-vă la centrul de deservire tehnică, specialiștii experimentați ai companiei  «АTLANT» vă vor ajuta să soluționați orice problemă în cel mai scurt timp și pentru reparația electrocasnicelor vor fi utilizate doar cele mai bune piese de schimb și părți componente.

Aflați mai multe despre promoția «ATLANT – 10 ani de siguranță!» pentru frigiderul sau congelatorul Dvs. de la consultanții din rețelele comerciale și magazinele specializate de electrocasnice.

Părinții Solidari s-au adunat în fața Guvernului și așteaptă un răspuns de la autorități
Articolul anterior
Experimentul unui microbiolog: cât de bine protejează masca de protecție
Articolul următor
Alte articole interesante