Sala Family

Un copil de 13 ani a fost lovit mortal pe traseul Leușeni-Chișinău

În această seară, polițiștii din Nisporeni au fost sesizați precum că un minor de 13 ani a decedat după ce a fost tamponat de un automobil pe traseul M1 Leușeni -Chișinău.

Preliminar, polițiștii au stabilit că un bărbat de 41 ani, originar din România, conducând o Toyota, în apropiere de localitatea Cristești din raionul Nisporeni a tamponat un minor care traversa carosabilul neregulamentar.

Copilul a decedat pâna la sosirea ambulanței.

Șoferul fiind testat cu aparatul Drager, rezultatul a arătat lipsa alcoolului în aerul expirat.

Pe acest caz polițiștii au inițiat o anchetă pentru stabilirea tuturor circumstanțelor.

Accidentul de la Florești: În mașină se aflau doi polițiști beți

Noi detalii despre accidentul de la Florești cu implicarea angajatului MAI în stare de ebrietate.

Accidentul de la Florești: În mașină se aflau doi polițiști beți

Alături de polițistul de 34 de ani, care a provocat accidentul, se mai afla un angajat al poliției, la fel în stare de ebrietate. Pe caz a fost pornită o anchetă de serviciu, transmite Tvn.md.

„Chiar dacă unul nu era pe uniformă, nu era în serviciu, nu era la volan, oricum este suspendat și oricum va fi sancționat pentru faptul că el nu a comunicat și nu a informat despre o intenție al celuilalt coleg de a se urca beat la volan. Chiar dacă el în declarație spune că telefonul era descărcat, că nu am putut, că nu am avut posibilitate, că nu m-am dat seama că și eu eram beat și nu mi-am dat seama că și el era beat. Conștientizăm că acestea sunt scuze. Persoanele sunt suspendate din funcție și acum merge ancheta de serviciu” le-a spus jurnaliștilor șeful Poliției Naționale, Viorel Cernăuțeanu.

Viorel Cernăuțeanu a dat asigurări că după anchetă, persoanele vor fi concediate. Totodată, acesta a menționat că orice angajat al poliției, dacă va fi găsit beat la volan, indiferent de circumstanțe, în afara orelor de lucru sau în timpul serviciului, nu vai mai activa în instituție.

Accidentul s-a produs pe 1 septembrie, în jurul orei 22:00, în orașul Florești.

Bărbatul din Cahul, dat dispărut, a fost găsit fără suflare

Poliția anunță că bărbatul din Cahul, dat dispărut, a fost găsit fără suflare pe malul drept al râului Prut, în apropierea punctelor ,,SPF Brînza” (MD) – ,,SPF Foltești” (RO).

După examinarea tuturor circumstanțelor urmează dispunerea procedurilor de exepertiză, în urma cărora rudele vor putea prelua trupul neînsufleţit al acestuia de pe teritoriul țării vecine.

Pe caz a fost pornit un proces penal pentru stabilirea tuturor circumstanțelor.

Bărbatul în vârstă de 81 de ani, locuitor al satului Slobozia Mare, a dispărut în noaptea de 8 septembrie.

Bărbatul suferea de pierderi de memorie, acesta a părăsit domiciliul într-o direcție necunoscută.