Au a dat jos 140 de kilograme de dragul copiilor

Jason și Rachel Cornellier sunt căsătoriti de 13 ani și au gemeni de 6 ani.

separator
au-slabit-de-dragul-copiilor-descopera-prin-ce-transfomare-uluitoare-a-trecut-un-cuplu-care-a-dat-jos

Au suferit ambii de obezitate morbidă timp de mulți ani, dar cu timpul s-au obișnuit cu greutate și aspectul lor fizic. Semnalul de alarmă l-a reprezentat faptul că nici Jason și nici Rachel nu se mai puteau juca cu copiii lor din cauza greutății.

au-slabit-de-dragul-copiilor-descopera-prin-ce-transfomare-uluitoare-a-trecut-un-cuplu-care-a-dat-jos_1

Jason ajunsese la 164 de kilograme, iar soția la 131. Lui Rachel i s-a făcut atât de rușine, încât a apelat la ajutorul unui specialist.

Așa cei doi sau înscris în emisiunea tip reality show „Extreme Makeover: Weightloss Edition”. Iar antrenorul a petrecut un an cu ei făcând exerciții fizice și învățându-i să adopte o alimentație sănătoasă.

au-slabit-de-dragul-copiilor-descopera-prin-ce-transfomare-uluitoare-a-trecut-un-cuplu-care-a-dat-jos_3 (1) au-slabit-de-dragul-copiilor-descopera-prin-ce-transfomare-uluitoare-a-trecut-un-cuplu-care-a-dat-jos_3 au-slabit-de-dragul-copiilor-descopera-prin-ce-transfomare-uluitoare-a-trecut-un-cuplu-care-a-dat-jos_4

Așa că doar după doar 3 luni, Rachel slăbise 33 de kilograme, iar Jason 39. La finalul celor 12 luni, Rachel a dat jos 65 de kilograme, ajungând să cântărească 63, în timp ce Jason a slăbit 74 de kilograme.

Salata energizantă pentru dimineți grăbite de la Dianna Rotaru
Articolul anterior
Transformările de frumusețe ale starurilor
Articolul următor
Alte articole interesante