Au făcut o nuntă de 220.000 € în 2022, dar, de fapt, nu ar fi căsătoriți! ”Totul e un mare mister”

Fostul internațional englez Jermain Defoe (40 de ani) s-a căsătorit cu Donna Tierney (40 de ani) în iunie 2022, însă la doar șase luni distanță, relația lor scârțâie serios și sunt în pragul despărțirii.

Presa din Regatul Unit avansează, însă, o ipoteză neașteptată. Căsătoria lor nu ar fi fost, de fapt, înregistrată la starea civilă din Glasgow, unde locuiesc cei doi și, mai mult, niciun mariaj nu a avut loc acolo în data de 4 iunie, când Jermain Defoe și Donna Tierney și-ar fi unit destinele.

Jermain Defoe și Donna Tierney nu ar fi cu adevărat căsătoriți: ”Nu există nicăieri nicio dovadă”

La scurt timp după nuntă, cei doi au acordat un interviu în exclusivitate unei publicații din Anglia, însă și acest lucru pare cusut cu ață albă, după ultimele informații.

Totul e un mare mister. Nu au lăsat fotograful și reporterul revistei respective să participe la nuntă. În schimb, au angajat ei un fotograf și au trimis pozele ulterior, apoi au acordat un interviu împreună. Dar nu există nicăieri vreo dovadă că s-au căsătorit cu adevărat”, a transmis un apropiat al cuplului.

Contactată pentru un punct de vedere în această speță, Donna Tierney a răspuns scurt: ”Normal că ne-am căsătorit. Am auzit aceste zvonuri, nu știu de unde au apărut”, a spus femeia, conform sursei menționate anterior.

Căsnicia lui Jermain Defoe cu Donna Tierney, aproape compromisă: ”Sunt probleme mari”

Acesta este viitorul, este pentru totdeauna, este persoana alături de care vreau să îmi petrec restul vieții mele”, spunea în iunie Jermain Defoe.

Cu toate acestea, în iulie 2022, fostul fotbalist a început să=i trimită mesaje amoroase unei alte femei, iar soția sa nu a putut trece peste acest lucru. Defoe a petrecut sărbătorile de iarnă în insula din Caraibe Saint Lucia, la mii de kilometri de partenera sa, care a rămas la Glasgow.

Mai mult, potrivit The Sun citat de digisport.ro, Jermain Defoe a postat pe rețelele sociale pentru prima dată după o pauză de câteva săptămâni, iar în fotografia respectivă apărea fără verighetă. De partea cealaltă, Donna a revenit pe rețelele sociale la numele dinaintea căsătoriei, Tierney.

Sunt probleme mari. Te-ai fi gândit că vor să petreacă împreună primul lor Crăciun în postura de soț și soție, dar lucrurile nu arată bine deloc”, a spus o persoană care-i cunoaște pe cei doi.

Defoe, la un pas să-și înșele soția, la o lună de la căsătorie: ”Era disperat să mă cunoască”

L-am cunoscut pe Jermain în urmă cu câțiva ani într-un bar, dar nu s-a întâmplat nimic. Am rămas puțin în legătură pe WhatsApp, dar nu am mai vorbit cu el de mulți ani. Apoi, în luna iulie, a început să îmi trimită mesaje pe Instagram. Era disperat să mă cunoască, am flirtat destul de mult.

Dar, în cele din urmă, nu era prea convingător – clar avea în minte un singur lucru. Apoi, când mi-am dat seama că este căsătorit nu am mai vrut să discutăm. Nu ar fi fost corect pentru soția lui. Cine naiba face asta la scurt timp după ce a jurat că își va petrece restul vieții cu cineva?

Mesajele noastre au fost un pic distractive la acea vreme, dar nu avea rost să continuăm. Am simțit că îmi pierd timpul și, odată ce mi-am dat seama care are o soție nu mai doream să vorbesc cu el. Nu era corect. Mă simt prost pentru toate acestea”, a declarat femeia cu care Defoe a flirtat la o lună după ce s-a căsătorit.

Madonna, desfigurată de operațiile estetice. Cum a aratat diva de-a lungul anilor

Madonna, în vârstă de 64 de ani, nu mai are nevoie de prezentare. Este una dintre cele mai apreciate artiste, iar melodiile sale au ajuns de nenumărate ori în topurile muzicale. Din păcate, vedeta a căzut pradă dependenței de operațiile estetice și a ajuns să fie de nerecunocut. Cea mai recentă apariție a artistei i-a îngrozit pe fani!

Madonna a șocat publicul la decernarea Premiilor Grammy

Madonna a prezentat cea de-a 65-a ediție a Premiilor Grammy și a reușit să surprindă publicul. Nu datorită unei ținute excentrice, așa cum deja ne-am obișnuit, ci pentru că pur și simplu a fost nerecunoscut. Artista a trecut de n ori pragul medicului estetician, iar rezultatele lasă de dorit. Și-a injectat mult prea mult acid hialuronic pentru a ține departe semnele trecerii timpului, iar chipul său pare ca de ceară, lipsit de expresii faciale.

Cum a arătat Madonna de-a lungul anilor:

Adele, cu ochii în lacrimi la Premiile Grammy. A fost luată prin surprindere de organizatori cu un moment dedicat ei care a devenit viral

Adele și-a împlinit un vis mai vechi, iar aici nu ne referim la câștigarea a două premii Grammy în aceeași seară. Cântăreața britanică a fost luată prin surprindere de organizatori cu un moment dedicat ei care a devenit viral, scrie perfecte.ro.

Adele declara într-un interviu că nu l-a întâlnit niciodată în persoană pe Dwayne ”The Rock” Johnson, dar că își dorește cu disperare asta. „Cred că aș plânge mult”, spunea artista în decembrie 2021.

La gala Pfremiilor Grammy 2023 de luni dimineață, gazda evenimentului, Trevor Noah, i-a mărturisit că și actorul este un mare admirator al ei și al muzicii sale. 

După câteva zeci de secunde de suspans, comendiantul a dezvăluit că pe lista invitaților se află cineva pe nume The Rock. Dwayne Johnson și-a făcut apariția din mulțime și a luat-o în brațe pe Adele, emoționată la culme de surpriza organizatorilor.

La un moment dat, The Rock o sărută pe gură pe Adele, iar sala este în delir. Cântăreața era împreună cu iubitul ei, Rich Paul, și cu Lizzo, care au fost la fel de surprinși.

Surpriza a continuat, fiindcă The Rock a prezentat nominalizările pentru cea mai bună interpretare pop solo, dar și câștigătorul, care a fost chiar Adele.

Cei doi au petrecut multe ore împreună după Premiile Grammy 2023 și s-au fotografiat în toate ipostazele.

Haine, încălțăminte, dar și electrocasnice, aduse ilegal din Franța și Germania. Urmau să ajungă pe piața de la noi

Funcționarii postului vamal Leușeni au supus controlului de specialitate un autocar de model “Mercedes-Benz Tourismo”, ce se deplasa din Franța spre Republica Moldova, transportând bagaje și colete neînsoțite.

În urma verificărilor au fost depistate haine și încălțăminte în cantități comerciale, toate nedeclarate organului vamal.

Documentat pe caz este un bărbat de 37 de ani, cu dubla cetățenie (RM/RO).

Bunurile au fost ridicate, iar persoana în cauză riscă să fie sancționată în conformitate cu prevederile art.287 alin.(10) Cod Contravențional.

Iar funcționarii postului vamal Costeşti, în comun cu funcționarii Centrului Chinologic, au supus controlului de specialitate un microbuz de model “Mercedes-Sprinter”, ce se deplasa pe rută neregulată Germania – Republica Moldova.

Urmare a verificărilor, printre bagajul neînsoțit au fost depistate bunuri de uz casnic noi, în asortiment, nedeclarate organului vamal.

Documentat pe caz este un bărbat de 32 de ani, cetățean al Republicii Moldova.

Bunurile au fost ridicate, iar persoana în cauză riscă să fie sancționată în conformitate cu prevederile art.287 alin.(10) Cod Contravențional.

Vizita Nataliei Gavrilița în Germania! Șeful cabinetului de la Chișinău, în discuții cu premierul Landului Hessen, Boris Rhein
Articolul anterior
Refugiații ucraineni vor putea circula gratuit cu trenul sau transportul public doar 5 zile de la intrarea în România
Articolul următor