Au ieșit împreună la plimbare și au dispărut. O minoră de 15 ani și prietenul ei, de 14 ani, sunt căutați de câteva zile

Doi minori din stânga Nistrului s-au dus la plimbare împreună și au dispărut. Aceștia sunt de negăsit deja de câteva zile. Se cunoaște că fata în vârstă de 15 ani care locuiește în Tiraspol, se afla în vizită la bunicul ei, în satul Cioburciu.

separator

În data de 7 iulie, tot de la Tiraspol ar fi venit și prietenul ei de 14 ani. Cei doi ar fi plecat împreună într-o direcție necunoscută și din acea zi nimeni nu mai știe nimic de ei. Anghelina Burnusuz are înălțimea de 1.60m-1.65m, corpolența slabă, ochi căprui și părul șaten.

În ziua dispariției purta un tricou roz, pantaloni negri și ghete albe. Prietenul ei, Andrei Balaban are înălțimea de 1.50m, corpolența slabă ochii căprui și părul șaten. În acea zi purta o bluză albastră cu nasturi, șorți negri și sandale cafeii. În acest context, persoanele care i-au văzut pe cei doi minori și dețin informații despre locul unde s-ar putea afla sunt rugate să anunțe la numerele de telefon indicate pe imagine, scrie echipa.md. Orice informație poate fi utilă.

Încă 11 oameni au murit din cauza complicațiilor cauzate de virusul Covid-19
Articolul anterior
Starea de urgență în Moldova a fost prelungită până la 31 iulie
Articolul următor
Alte articole interesante