Au mers la magazin prin parc. O tânără familie din Capitală, amendată cu 45.000 lei

În Capitală, un cuplu a fost amendat cu 45.000 lei pentru încălcarea regimului de carantină. Au mers la magazin prin parc. Familia, cu un copil de 4 ani, a fost reținută și condusă la secție de către poliție.

separator
Argumentele victimelor nu au fost luate în calcul. Potrivit unui internaut, povestea a început pe 2 aprilie. Evgeny Malinovsky, soția și copilul de 4 ani, au părăsit locuința și au mers la magazin printr-un parc. La întoarcere, s-au așezat pe o bancă pentru a șterge mâinile copilului cu un șervețel umed. ,,O patrulă de poliție, un bărbat în uniformă, fără să se prezinte, a declarat imediat că nu trebuie să fim aici. Au început altercațiile. ,,Am refuzat să spun numele, pentru că totul s-a întâmplat foarte repede, eram confuz și speriat”, povestește bărbatul, care spune că a primit câteva lovituri la picioare, a fost doborât și apoi culcat cu mâinile la spate. Când a fost îmbarcat într-o mașină, bărbatul susține că a fost lovit din nou pe coaste. Potrivit soțului, polițiștii au fost supărați când soția sa a început să filmeze incidentul, ea fost de asemenea împinsă. În acest timp, copilul plângea.

„Nu am insultat pe nimeni, dar m-au împins în mașină, iar soția și copilul meu stăteau în același loc. Am fost duși la poliție. Au scris două protocoale. Șeful a vazut totul. Am fost obligat să semnez protocolul, am atribuit acolo că nu sunt de acord, pentru că mi s-a refuzat un avocat și un traducător”, scrie bărbatul, potrivit enews.md. În continuarea poveștii sale, acesta spune că a făcut plângeri cu privire la încălcări cu un avocat pe care îl știa, însă prima instanță și Curtea de Apel au considerat argumentele soților neîntemeiate. În prezent, familia Malinovski, fără muncă, are două protocoale cu amenzi de 45.000 de lei. Mai jos, secvențe filmate de soție:

Povestea unei femei din Chișinău, care a devenit mamă pe timp de pandemie: „Am născut purtând mască și mănuși”
Articolul anterior
40 de cazuri noi de infectare cu Covid-19, în rândul personalului medical
Articolul următor
Alte articole interesante