Au pozat în bikini la minus 22 de grade!

Douăzeci de concurente s-au întrecut pentru titlul de cea mai frumoasă crăiasă a zăpezii, pe un ger năprasnic desfăşurat în sud-vestul Siberiei.

separator

Deşi au fost supuse unor probe crâncene, niciuna dintre tinere nu s-a plâns de frig. Au fost nevoite să pozeze în bikini la minus 22 de grade, iar după şedinţa foto, tinerele erau îmbrăcate rapid în blănuri şi tratate cu un ceai fierbinte.

„Nu îmi dau seama dacă dinţii îmi clănţăne din cauza frigului sau de emoţie. Dar sunt bucuroasă că am venit aici. Îmi doream de multa asta”, a declarat concurenta Maria Şmeliova.

Cât despre câştigătoare, aceasta a uitat şi de ger şi de emoţii şi se gândeşte deja la competiţia viitoare. Cu toate că s-a ales cu o răceală zdravănă.

„Nu, nu cred că este din cauza pozelor în costum de baie. Mă durea deja gâtul înainte de a veni aici, dar asta nu m-a împiedicat să concurez. Este un titlu preţios şi foarte important pentru mine”, a precizat Miss Snow Universe, Vladislava Verner.

În afară de coroana de Miss şi un contract din partea unei firme de modelling, tânăra şi-a asigurat şi participarea la concursul pentru titlul de Miss World Tourism ce va avea loc în Thailanda, într-un climat mult mai cald.

Sursa: http://www.cbsnews.com

Top 30 modele de dresuri în trend
Articolul anterior
Cosmetică naturistă pentru pielea ta!
Articolul următor
Alte articole interesante