Aur pentru Moldova! Luptătoarea Anastasia Nichita a câștigat finala Cupei Mondiale de la Belgrad

Luptătoarea Anastasia Nichita a învins în finala Cupei Mondiale de la Belgrad. Președinta aleasă, Maia Sandu, a venit cu un mesaj de felicitare mulțumindu-i Anastasiei că „ne face mândri și aduce Moldova pe primul loc”.

În finală, Anastasia a întâlnit-o pe indianca Anshu Anshu. Eleva lui Tudor Cîrlan este singura luptătoare moldoveană calificată deocamdată la Jocurile Olimpice de la Tokyo.

„Astăzi am reușit-dar niciodată nu avea să reușesc de una singură . In spatele acestei munci stau multe persoane cărora le sunt recunoscătoare .Un mare mulțumesc persoanelor dragi și apropiate, familiei care îmi sunt alături și mă susțin, mulțumesc antrenorului meu Tudor Cîrlan, care din păcate nu a putut fi prezent cu mine dar care știu sigur că a retrăit in fața ecranului, multumesc domnul Anatol Guidea pentru ca sinteti disponibil sa ne ajutați și ne învățați multe, mulțumesc tuturor celor care au contribuit și care s-au bucurat de aceasta medalie, și desigur mulțumesc Domnului căci mi-a dat putere sa ajung până aici!!!”, a scris Anastasia Nichita pe pagina sa de facebook.

Președinta aleasă Maia Sandu a venit cu un mesaj de felicitare pentru sportiva noastră:

„Astăzi am trăit bucuria unei vești minunate – sportiva Anastasia Nichita a cucerit aurul la Cupa Mondială de la Belgrad. Efortul și dedicația Anastasiei reprezintă o realizare extraordinară a țării și a oamenilor noștri, care reușesc în pofida tuturor greutăților. Îți mulțumim, Anastasia, că ne faci mândri și că ai adus Moldova pe primul loc”, se arată în mesajul Maiei Sandu.

Emoționant! Diaspora a lansat ,,Colindul celor plecați prin lume”
Articolul anterior
Cumpără cadouri de Crăciun, fără a ieși din casă, pe Totul.online
Articolul următor
Alte articole interesante