Aura, despre scumpa ei colegă de clasă: ,,Ne cunoaștem de la 7 ani”

Astăzi este ziua de naștere a textierei, interpretei și compozitoarei Georgeta Voinovan. Buna sa prietenă, Aura, a venit cu un mesaj deosebit pe care l-a publicat pe pagina sa de facebook.

Cele două artiste sunt născute ambele în Chișinău și se cunosc încă din copilărie. Aura și-a surprins colega cu amintiri plăcute:

,,Azi e despre ea și pentru ea, COLEGA MEA.

Ne cunoaștem de la 7 ani. Am fost colege de clasă, de facultate, apoi de scenă. Am copilărit într-o mahala. Da, avem multe în comun.

Așa a fost să fie, ca cele mai multe și mai frumoase melodii din repertoriul meu să fie semnate de EA. Există o conexiune sufletească între noi.

Probabil și pentru că mă cunoaște și mă simte mai bine decât altcineva. Mă bucur mult de fiecare dată să ne auzim și să ne revedem, pentru că întotdeauna avem multe a ne spune. Iar după aceste discuții, apar și acele melodii deosebite, îndrăgite de toți.

La mulți ani frumoși și inspirați, Getuța! La mulți ani, COLEGA MEA! Să te bucuri de familia ta numeroasă și toți oamenii tăi dragi să fie sănătoși! Te cuprind!”, a scris Aura.

Masajul terapeutic la domiciliu
Articolul anterior
Georgeta Voinovan își sărbătorește astăzi ziua de naștere: ,,Jumătate de secol de recunoștință”
Articolul următor
Alte articole interesante