Autobuz plin cu pasageri, implicat într-un teribil accident în Rusia

Accident cu șase morți în Rusia, între un autobuz de pasageri și un camion Kamaz, la kilometrul 246 al autostrăzii R-216 Astrakhan – Elista – Stavropol din regiunea Yashkul din Kalmîkia. Alte 8 persoane au fost rănite în accident.

Presa rusă scrie că în autobuz se aflau 28 de persoane. Dintre acestea, șase au murit. Accidentul s-a produs la primele ore ale zilei duminică, 24 octombrie, când un camion a intrat în coliziune cu un autobuz de pasageri care circula pe ruta Makhachkala – Sankt Petersburg.

Toți cei 6 morți erau pasageri în autobuz.

”Conform datelor preliminare, ca urmare a accidentului, șase pasageri din autobuz, inclusiv un minor, au murit la fața locului din cauza rănilor lor”, după cum a raportat MVD Media.

Accident cu șase morți în Rusia, între un camion și un autobuz de pasageri

Opt pasageri au suferit răni de diferite grade de severitate. Trei persoane au fost internate în spital și alte cinci, inclusiv șoferul autobuzului, au fost externate pentru tratament în ambulatoriu. Nu au fost răniți printre cei aflați în camion.

Pasagerii din autobuz care nu au fost în stare gravă au fost transportați la o cafenea de pe marginea drumului, unde a fost înființat un post de cazare temporară, a anunțat Ministerul rus pentru Situații de Urgență. Potrivit informațiilor actualizate, camionul era încărcat cu cereale și în autobuz se aflau 28 de persoane.

sursa

Un băiețel de 5 ani s-a trezit cu trei echipaje de poliție la ușă de ziua lui
Articolul anterior
Dani Oțil și soția sa și-au botezat astăzi băiețelul. Primele imagini de la eveniment
Articolul următor
Alte articole interesante