„Feeria de primăvară” la Sun City

Ascultă 

Radio 7

, răspunde la întrebări şi participă la extragerea premiului mare. Vino la cumpărături în 

Sun City

, în baza cuponului câştigat şi ia-ţi pe loc un cadou garantat.

separator

Câştigă o călătorie pentru 2 persoane în Europa şi alte cadouri.

Vino pe 28 aprilie, ora 13.00 la marea extragere şi ai putea să-ţi petreci primăvara în Europa.

Informaţiile suplimentare le găseşti pe site-ul unica.md şi în emisia postului 

Radio 7.

Câştigă o călătorie pentru două persoane în Europa, oferită de  Sun City şi Radio 7

Durata promoției

– 26 martie 26 aprilie 2012

Promoția:

În fiecare, zi timp de 4 săptămâni, Radio 7 îți oferă posibilitatea de a beneficia de reduceri începând cu 20% în unul dintre buticurile centrului comercial Sun City.

Extragerea:

–        

De 4 ori pe zi,

în intervalul orelor 12- 18 (excepție fiind intervalul orelor 13-14), Radio 7  oferă reduceri pentru buticul Dumneavoastră. 

Pentru a participa la extragere, trebuie să asculţi Radio 7, iar când auzi semnalul de începere a promoţiei sună la numărul indicat. Prima persoană care reuşeşte să intre în direct, beneficiază de reducere şi un cadou. La sfârşitul zilei, reprezentanţii Radio 7 iau legătura cu agenţii comerciali ai buticului şi anunţă numele celor 4 câştigători, care sunt aşteptaţi să-şi ridice premiile.

Dacă ai dorinţa de a participa la extragerea 

marelui premiu – o călătorie pentru 2 persoane în Europa

, trebuie să faci cumpărături la buticul, la care ai primit reducerea. O dată cu bonul de casă, agentul comercial îţi va oferi un 

cupon

special, care îţi permite participarea la marea extragere.

  • Cuponul este format din 2 părţi, pe care sunt indicate cifre, care, pe ambele părţi sunt identice.
  • O parte a cuponului (cea cu reducere) este introdusă în urna extragerii, special amenajată la parterul centrului comercial ”Sun City”. A doua parte a cuponului, la care este ataşat bonul de casă în urma cumpărăturii, rămâne la participant.
  • Atenţie! Cuponul este valabil doar cu ataşarea bonului de casă.
  • Cuponul şi bonul de casă trebuie păstrate până la extragerea finală.

Marea extragere va avea loc pe 28 aprilie, ora 13.00 în incinta Centrului Comercial Sun City.

  • Premiile vor fi acordate doar persoanelor prezente la extragere

    . Pentru a intra în posesia cadourilor, prezenţa este obligatorie, în caz contrar, câştigul este anulat şi  continuă extragerea.

  • Valoarea cadourilor va creşte pe parcursul extragerii.

    Moderatorul va prezenta cadoul ce urmează a fi înmânat, iar apoi prin extragerea din urnă a cuponului va fi enunţat numărul indicat de pe cuponul extras, care trebuie să coincidă cu cel indicat pe a doua parte a lui. Aceasta  rămâne la participant, la fel este obligatorie şi ataşarea bonului de casă.

 

 

Orașul în care localnicii au acces gratuit la piscine în zilele caniculare

Vecinii bulgari pătimesc din cauza valului de caniculă. În sudul Bulgariei, pompierii se luptă cu incendii de vegetație, iar în nord-vest sunt prognozate temperaturi de 43 de grade Celsius. Atmosfera este sufocantă și la croați.

Termometrele de la intrarea într-o piscină publică din Zagreb indică 35 de grade Celsius. Este neobișnuit de cald pentru capitala Croației, motiv pentru care autoritățile locale au decis ca, timp de trei zile, accesul la cele cinci bazine din oraș să fie gratuit, conform stirileprotv.ro.

Apa are 27 de grade Celsius și este perfectă pentru cei dornici să se bălăcească în voie.

Cinci mii de persoane au ajuns la piscinele publice din Zagreb weekendul trecut. Potrivit estimărilor, în acest final de săptămână, numărul se va dubla.

Și bulgarii dau piept cu temperaturi greu de suportat. La Sofia sunt așteptate astăzi 36 de grade Celsius. Primăria a trimis cisterne ca să ude din plin bulevardele circulate și a creat puncte unde sunt împărțite sticle cu apă. În alte regiuni ale țării este și mai cald. Vor fi maxime de 43 de grade în următoarele zile.

Bulgaria se află sub un val de caniculă încă din iunie – considerată cea mai călduroasă lună din 1930, de când se fac măsurători oficiale. 

Două femei s-au înecat în râul Nistru

În ciuda avertismentelor repetate, o nouă tradegie s-a produs la scăldat în Nistru. Două femei, de 29 de ani și de 19 ani, ambele din regiunea transnistreană, au murit înecate.

Primul caz s-a produs ieri, în localitatea Chițcani. Femeia de 29 de ani era pe malul apei împreună cu copilul ei de 3 ani, cu sora sa și mai mulți prieteni și se știe că au consumat alcool. Femeia a intrat în apă împreună cu un prieten și doi minori dar imediat a dat semne că se îneacă. Bărbatul care o însoțea a ajutat copii să ajungă la mal, iar când a revenit, victima dispăruse deja sub apă, potrivit TVR Moldova.

Al doilea caz s-a produs după lăsarea întunericului. Femeia de 19 ani se afla la o aniversare împreună cu mai mulți prieteni și, desi au consumat alcool, au intrat în apă adâncă. Bărbații au fost luati de curenti și au fost salvați de un pescar. Doar tânăra s-a dus sub apă și nu a mai putut fi salvată.

Amenajarea amfiteatrului din sectorul Ciocana este aproape gata. Cum pot locuitorii orașului să-și petreacă timpul aici

Primăria Chișinău anunță că lucrările de construcție ale unicului Amfiteatru din sectorul Ciocana au fost finalizate, urmând a fi instalat sistemul de irigare și amenajat spaţiul verde.

Chișinău: Construcția Amfiteatrului din sectorul Ciocana, finalizatăFoto: chisinau.md

Amfiteatrului din bd. Mircea cel Bătrân 4/3 a fost creat de la zero, iar zona adiacentă a fost amenajată cu două terenuri de joacă și unul de fitness, spațiu unde doritorii pot juca șah, zone de odihnă pentru copii și maturi și a fost instalat mobilier urban. Totodată au fost instalate camere de supraveghere video și sistemul de iluminat public.

Reparate au fost și scările care duc către I.P. L.T. „Gaudeamus” şi amenajate rampe de acces pentru persoanele cu necesităţi speciale. Au fost create noi căi de acces spre scuarul cu amfiteatru.

Amfiteatrul deja găzduieşte diferite evenimente culturale în aer liber.

gallery images

Irina Ceban este Miss UASM 2012!
Articolul anterior
Zâmbiţi, vă rog – „Iumorina 2012”
Articolul următor