Autoritățile au decis! Fără cotețe în Capitală

Conducerea Preturii sectorului Buiucani s-a trezit cu o citaţie în judecată. Totul după ce, acum o lună, a dispus demolarea unui coteţ din centrul vechi al Capitalei. Aşa cum proprietarii acareturilor nu vor să găsească un alt loc pentru orătăniile lor, ei s-au adresat în instanţă. Reprezentanţii Preturii susţin că nu dau înapoi şi au venit cu un ultimatum.

separator
În data de 11 februarie, reprezentanţii Preturii sectorului Buiucani au venit să demoleze câteva construcţii neautorizate din centrul Capitalei. Operaţiunea însă nu fost dusă la bun sfârşit din cauza scandalului dintre proprietari şi muncitori. La aproape o lună de la acest caz, construcţiile improvizate stau nemişcate din loc.

Mai mult, proprietara spune că a acţionat în instanţă autorităţile locale pentru daunele materiale care i-au fost aduse.

Pretorul sectorului Buiucani, Vadim Brînzaniuc, a declarat, azi dimineaţă, că proprietara caprelor are la dispoziţie zece zile pentru a evacua animalele, în caz contrar, acestea vor ajunge la grădina zoologică din Capitală.

„Săptămâna trecută am înaintat o prescripţie, o solicitare de a înlătura toate animalele. Există nişte norme legale, iar ele trebuie respectate, vorbim despre normele de întreţinere a animalelor în Chişinău, condiţii sanitare care chiar nu se respectă.”

sursa: www.canal2.md

,,Coronavirus?? Parcurile din Chișinău sunt pline de oameni”
Articolul anterior
Delimano prezintă noul set de vase FiveStar Legend și oferă 2 cadouri! Fii tu norocosul!
Articolul următor
Alte articole interesante