Avion distrus de grindină la Milano. Pilotul a cerut revenirea pe aeroport

Un avion decolat de la Milano în după amiaza de marți, 13 iulie, a ajuns deasupra lacului Orta din Piemont în mijlocul unor turbulențe violente și al unei grindini foarte puternice. Pilotul a solicitat întoarcerea navei pe Aeroportul Malpensa, dar abia după două încercări a reușit cu greu să aterizeze, scrie rotalianul.com.

Avionul Boeing 777-31H, al companiei Emirates, decolat de pe aeroportul Milano Malpensa, se îndrepta spre New York.

Îndreptându-se spre nord-vest,  a ajuns deasupra lacului Orta, în mijlocul unor turbulențe violente și al unei grindini foarte puternice. Pilotul a solicitat imediat întoarcerea la Malpensa, coborând rapid.

Aeronava a reușit să aterizeze după două încercări.

Prima aterizare „ratată” a fost pe 17L, pista din stânga, avionul venind dinspre nord, iar a doua aterizare pe 35L, pista din stânga, avionul zburând dinspre sud.Pilotul a făcut o tură foarte lungă, zburând deasupra localităților Vigevano și Abbiate Grasso de trei ori. În cele din urmă, în jurul orei 18:00 a reușit să aterizeze.

Pasagerii și echipajul nu au fost afectați.

Din fericire, nu s-au înregistrat consecințe grave, în afară de daunele masive la nivelul aeronavei.Furtuni și grindină puternică s-au înregistrat marți în regiunile din nordul Italiei, fenomene de acest fel, deosebit de intense, s-au produs în regiunea Piemont.

Încă o bloggeriță moldoveancă, victimă a șantajului pe Instagram. ,,Mi s-au cerut 1000 de euro, dar într-un final am achitat 600, cu reducere”
Articolul anterior
Temperaturi nocturne de +25 de grade, prognozate în Moldova
Articolul următor
Alte articole interesante