Avion prăbușit pe o clădire la Milano. Opt morți, între care un copil

Opt persoane, între care un copil, au murit după ce un avion de mici dimensiuni a căzut pe o clădire din Milano, Italia. Aeronava era înmatriculată în România.

Avionul privat de mici dimensiuni s-a prăbușit pe o clădire din San Donato Milanese (Milano). Cele opt persoane aflate la bord au murit: pilotul, copilotul, cinci adulți și un copil. Aeronava decolase din Linate cu destinația Olbia, conform ANSA.

Potrivit primelor informații, pasagerii aeronavei de mici dimensiuni erau cetățeni francezi, scrie La Repubblica. La rândul său, Milano Corriere susține că pilotul era un român în vârstă de 30 de ani. Alături de el la bord se aflau soția sa, fiul lor și 5 prieteni.

Localnicii povestesc că au auzit o bubuitură puternică, cauzată de impact. Imediat, aparatul de zbor a fost cuprins de flăcări uriașe.

„Avionul avea un motor în flăcări și s-a prăbușit, nu s-au văzut manevre de redresare”, povestesc martorii tragediei.

„Am auzit un avion pe cale să se prăbușească, apoi am simțit ferestrele tremurând și, ca în filme, m-am dus la fereastră și am văzut o coloană de fum ridicându-se”, a declarat un tânăr care locuiește în apropierea locului incidentului aviatic, potrivit ANSA.

Explozie puternică lângă o moschee din Kabul. Mai mulți civili au murit
Articolul anterior
Robert a împlinit 2 anișori. Mesajul emoționant al Irinei Grabazei
Articolul următor
Alte articole interesante