Avionul care a rămas cu un singur pasager după o întârziere a cursei de 18 ore

Un bărbat a așteptat 18 ore, un timp record, pentru a-și continuarea călătoria! Acesta a urcat în avion și a constatat că toți ceilalți pasageri care ar fi trebuit să zboare cu acest zbor au abandonat zborul. Bărbatul s-a fotografiat alături de membrii echipajului și a făcut glume pe rețelele de socializare.

Единственный пассажир самолета, пассажир, самолет, полет, рейс, экипаж самолета, забавный случай, 18 часов ожидания

Phil a fost singurul pasager care a stat aproape 18 ore în așteptarea unui zbor programat din Oklahoma către Carolina de Nord, primind în cele din urmă servicii VIP ca singur pasager al avionului.

Bărbatul, care locuiește în zona Greensboro, Carolina de Nord, a spus că a așteptat 17 ore și 52 de minute înainte de a se îmbarca din zborul din Oklahoma City la Charlotte.

Americanul a glumit într-un videoclip pe TikTok că a cumpărat toate locurile din avion pentru a evita „socializarea cu oamenii”.

Potrivit acestuia, în timpul zborului s-a împrietenit cu echipajul aeronavei. „Am glumit, am râs. Am făcut schimb de numere de telefon cu ei și încă schimbăm mesaje amuzante”, a spus bărbatul, conform upi.com.

Cunoscutul economist rus Andrei Movcean a renunțat oficial la cetățenia rusă
Articolul anterior
Momente de îngrijorare pentru pasagerii unui troleibuz din capitală. Șoferul care conducea mijlocul de transport a avut nevoie de îngrijiri medicale
Articolul următor