Azi e ziua mamei! Aura: ,,Dumnezeu i-a dat o nouă șansă”

Astăzi, 02.02.2020, e o zi specială pentru Aura, interpreta sărbătorește ziua de naștere a mamei sale. Aura a publicat un mesaj emoționant și câteva poze alături de ființa care i-a dat viață. Cu această ocazie, interpreta ne asigură că e totul în regulă cu măicuța sa.

separator
Amintim că, în luna decembrie, interpreta a fost nevoită să își amâne spectacolele artistice, în acel moment ea anunța că mama sa se îmbolnăvise și avea nevoie de ajutor. Aura a făcut mărturisiri legate de trecut și prezent, se pare că mama interpretei a suferit o problemă cardiacă, iar noi ne bucurăm că evenimentele au avut o finalitate pozitivă.

,,Azi e Ziua Mamei! Pentru ea, dar si pentru noi a început o nouă numărătoare a anilor. 70+1
Dumnezeu i-a dat o nouă șansă, o nouă viață, pentru că o iubește, pentru că are un suflet mare si-o inimă blândă la figurat, dar și la propriu”, scrie Aura.

,,Anume așa mi-a spus-o profesorul Aureliu Bătrânac. Eu îl cred și-i multumesc pentru tot. Iar nouă ne-a dat fericirea de a te avea alături incă mulți, mulți ani înainte. Sper🙏 Sunt sigură! Buna, draga și scumpa noastră mămică și bunică! Tu ești soarele nostru! Toate florile din lume, pentru tine mamă! Noi te iubim mult!”.

La mulți pentru Doamna Maria!  

Moldoveanul Ion Dodon a oferit un moment deosebit în Piazza Maggiore din Bologna! Video
Articolul anterior
Cristina Gheiceanu și-a arătat în premieră fetița! Cu cine seamănă Adela
Articolul următor
Alte articole interesante