„Bă, condu ca lumea!”. O tânără a transmis live accidentul în care a murit

O tânără de doar 25 de ani a murit și alți doi tineri au fost răniți, într-un accident produs duminică seară în centrul Craiovei, după ce mașina în care se aflau s-a ciocnit de un stâlp. Accidentul a fost transmis live pe facebook chiar de tânăra care a decedat, relatează Mediafax, potrivit Libertatea.ro.

separator
Cristina, tânăra care a murit în accidentul din centrul Craiovei, este din localitatea Siliștea Crucii, județul Dolj. Duminică seară, ea era împreună cu o altă prietenă în mașina condusă de un tânăr de 25 de ani din Craiova. Potrivit Mediafax, ambele fete făceau live pe facebook în momentul în care șoferul a pierdut controlul mașinii și a intrat într-un stâlp de susținere a rețelei electrice.

În imaginile publicate de cele două tinere se vede cum acestea fumează și dansează pe o manea ce răsuna din boxele mașinii. La un moment dat, una dintre fete a strigat speriată spre șofer: „Bă, condu ca lumea!”. Ulterior, se aude cum mașina s-a ciocnit de un stâlp, iar fata scapă telefonul din mână și începe să strige ,,Ajutor”. Conform sursei citate, după impact, înregistrarea rămâne activă și pot fi auzite gemetele răniților, precum și vocea unei femei care strigă. „Ajutor!” În urma accidentului, cei trei tineri aflați în mașină au fost răniți, au precizat reprezentanții ISU Dolj.

Una dintre fete, pasagera din dreapta, a fost resuscitată de echipajul SMURD și a fost transportată de urgență la spital, unde a murit după doar câteva ore. Vă avertizăm! Urmează imagini cu un puternic impact emoțional pe care le puteți vedea aici!

Un tânăr din Chișinău a inventat o proteză electronică, care poate fi dirijată cu puterea gândirii
Articolul anterior
A fost elaborat ”Registrul electronic al angajaților”. Cum va funcționa?
Articolul următor
Alte articole interesante