Bacalaureat 2021: Au fost anunțate notele obținute de către elevi la examene

Elevii din întreaga țară își pot afla rezultatele pe care le-au obținut la probele de bacalaureat din acest an. Tradițional, rezultatele sunt afișate pe foi în centrele de bacalaureat, dar pot fi accesate și online.

Pe parcursul zilelor de astăzi și mâine (27 și 28 iunie) elevii pot să-și vadă lucrările verificate și în mediul online. Acest lucru va fi posibil accesând site-ul bac.edu.md.

Pentru a te loga în sistem este necesar să introduci codul din șase cifre care ți-a fost eliberat la școală și codul personal din buletinul de identitate (13 cifre).

Elevii au la dispoziție 48 de ore pentru depunerea contestațiilor – în zilele de 27-28 iunie.

Rezultatele finale, după examinarea contestațiilor, vor fi anunțate pe data de 4 iulie.

La examenul național de bacalaureat, în anul școlar 2020/2021, au fost înscriși 16.773 de candidați. Din cei 16.773 de candidați, proveniți din licee teoretice sunt 11.094, colegii/centre de excelență – 5.121, universități – 203, externat – 355.

sursa: www.diez.md

Un cunoscut rocker englez, în vârstă de 48 de ani, a murit la câteva zile după ce s-a vaccinat împotriva coronavirusului
Articolul anterior
Ministrul britanic al Sănătății, demis după ce a fost filmat cum își sărută amanta. A încălcat regulile de distanțare socială
Articolul următor
Alte articole interesante