Băieţel de 7 ani, legat de tată de un stâlp şi uns cu miere pentru a atrage albinele, ca pedeapsă pentru că a furat

Un tată şi-a maltratat propriul copil, supunându-l la chinuri cumplite, doar pentru a-i da o lecţie, după ce a aflat că a furat. A legat băiatul cu sfoară de un stâlp de lemn şi l-a uns cu miere pentru a atrage albinele, în semn de pedeapsă.

Băiețelul de 7 ani a trecut prin chinuri cumplite după ce un vecin l-a acuzat în faţa tatălui său că a furat. Părintele a hotărât să îi aplice o pedeapsă pe seama nelegiuririi, aşa că l-a legat cu sfori de un stâlp de lemn şi l-a uns cu miere pentru a fi înţepat de albine şi l-a lăsat în agonie pe acoperişul locuinţei.

Incidentul şocant a avut loc în data de 25 mai, în regiunea Qalyubia, Egipt. Într-o fotografie, potrivit Daily Mail, băiatul, identificat ca Muhammad D, stă întins pe podea cu mâinile legate de un stâlp de lemn, în timp ce insectele păreau să roiască în jurul lui. Copilul avea deja mai multe pete pe piele, semn că a fost înţepat de albine în repetate rânduri.

Presa locală a declarat că mama lui Muhammad, în vârstă de 29 de ani, a rămas îngrozită când a aflat ce pedeapsă a primit copilul ei şi a solicitat ajutor unei asociaţii pentru salvarea minorilor.

Mama a făcut poze cu scena brutală, fotografii folosite acum ca dovezi împotriva tatălui. Muhammad a fost găsit într-o stare „deplorabilă” de către autorități în urma presupusei pedepse și a fost dus la spital pentru a-i fi tratate rănile.

Tatăl a fost arestat de autorități, dar nu este clar dacă a fost acuzat oficial. Ancheta este în curs de desfăşurare.

sursa

O femeie din Maramureș și-a ucis în bătaie copiii de 3 luni și 2 ani, într-un acces de furie. Femeia ar suferi de depresie
Articolul anterior
Nuntă în familia lui Emilian Crețu
Articolul următor
Alte articole interesante