Bancă transformată în hotel

O fosta bancă din București, România, s-a redeschis sub forma unui hotel cu 217 camere.

Grupul lituanian Apex Alliance Hotel Management inaugurează hotelul Marmorosch Bucharest, Autograph Collection, o investiție de 42 de milioane euro în Centrul Vechi din Bucureşti, scrie eall-street.ro.

„După un an de incertitudine și provocări din cauza pandemiei, suntem încântați să prezentăm acum un proiect fascinant și primul hotel Autograph Collection de pe piața românească, odată cu deschiderea Marmorosch Bucharest, Autograph Collection. Este un hotel unic, situat într-un fost palat al Marmorosch-Blank Bank, cu o istorie specială de peste 100 de ani. Restaurarea minuțioasă onorează trecutul de poveste al clădirii și am lucrat pentru a revitaliza bogatul patrimoniu arhitectural Art Deco și Art Nouveau. Acest hotel se adresează atât segmentului corporativ, cât și celor caută relaxarea, oaspeților care caută experiențe noi în oraș”, a declarat Gerhard Erasmus, CEO al Apex Alliance Hotel Management.

Hotelul din Centrul Vechi este primul care intră sub brandul Autograph Collection Hotels în România, portofoliul divers și dinamic de hoteluri care promovează valori precum viziunea, designul și ingeniozitatea. Clădirea are statutul de monument istoric, iar lucrările de restaurare au fost realizate cu ajutorul meșterilor locali, care au readus la viață designul interbelic din La Belle Époque.

„Cu Marmorosch Bucharest acesta este obiectivul nostru – să oferim nu doar o cameră, nu doar un bar, ci o experiență completă în hotel”, a declarat Harmen Silver, director general al Marmorosch Bucharest, Autograph Collection.

Două mii de solicitări pe zi a ambulanţei
Articolul anterior
Le-a făcut transplanturi de păr răniţilor de la Colectiv
Articolul următor