Bărbat de 41 de ani, omorât și îngropat la Sângerei. Suspectul riscă închisoare pe viață

Un bărbat de 25 de ani din satul Țiplești, raionul Sângerei, a fost reținut pentru 72 de ore.

Potrivit informației, acesta este suspectat că și-ar fi omorât consăteanul de 41 de ani, iar cadavrul l-ar fi îngropat.

La 22 mai, polițiștii din Sângerei au fost sesizați de o femeie precum că fiul său, la data de 20 mai, a plecat de la domiciliu și nu s-a mai întors.

Ca urmare a acțiunilor întreprinse, polițiștii au depistat într-o groapă dintr-o gospodărie părăsită din același sat cadavrul victimei cu semne vizibile de moarte violentă. La examinarea cadavrului medicul legist a depistat aproximativ 31 de plăgi de cuțit și multiple excoriații.

Astfel, la 20 iunie, oamenii legii l-au reținut pe suspect în municipiul Chișinău. Acesta nu este la prima abatere de la lege, fiind anterior judecat, iar la moment era anunțat în căutare pentru comiterea unui huliganism.

Audiat de polițiști, acesta a declarat că s-a întâlnit cu victima pe drum, iar la un moment dat între ei s-ar fi iscat un conflict spontan. 

În acest caz a fost inițiată o cauză penală pentru omor intenționat săvârșit cu o deosebită cruzime.

Conform legislației în vigoare, persoana culpabilă de asemenea infracțiune riscă închisoare de la 10 la 15 ani sau detenție pe viață.

Maib inaugurează noul oficiu central digital la Chișinău

Maib, cea mai mare bancă din Moldova, a inaugurat noul său sediu central în inima Chișinăului. Oficiul este situat în vecinătatea Parcului Central „Ștefan Cel Mare și Sfânt” din Chișinău și a fost denumit maib park. Are aspectul unui campus tehnologic din Silicon Valley și este conceput pentru a fi versatil din mai multe perspective:

– consolidează reputația maib ca angajator de top a talentelor în Moldova;

– poziționează maib ca bancă lider cu cele mai bune servicii pentru clienții săi;

– permite lucrul flexibil și agil, lucrul în echipă și colaborarea pentru a crea produse digitale inovatoare;

– evidențiază centrarea maib pe deschidere, transparență și sustenabilitate.

Alina Stoianov a devenit mămică. Emilian Crețu a publicat primele imagini de la maternitate

Actrița Alina Stoianov a devenit astăzi mămică. Ea a adus pe lume o fetiță sănătoasă, iar Emilian Crețu a publicat primele poze de la maternitate.

Emilian a mers la maternitate împreună cu sora sa Nina.

Actorul a dezvăluit ieri că fetița va purta numele Mora.

Sănătate multă și felicitări tuturor cu ocazia acestui fericit eveniment!

Accident grav de autobuz în Italia: Cel puțin 18 morți și mai multe persoane rănite

Un accident teribil a avut loc, marți seară, în Italia. Un autobuz de pasageri a căzut de pe podul care leagă Veneția de Mestre.

S-a întâmplat în jurul orei 19:40, ora Italiei.

Autobuzul în care se aflau mai multe persoane ar fi plonjat de pe o porțiune înălțată de pe Via dell’Elettricità, sfârșind pe linia de cale ferată care trece pe lângă drum, conform rainews.it. 

După ce s-a izbit de pasarelă, autobuzul a luat foc. 

Accidentul s-a produs într-o zonă supraînălțată de pe via dell’Elettricità, autobuzul căzând de la o înălțime de 15 metri și ajungând pe calea ferată.

Trenurile dintre Mestre și Veneția au fost suspendate, în timp ce serviciile de urgență și Poliția au intervenit la fața locului pentru a gestiona consecințele acestui eveniment tragic.

Numeroase ambulanțe și vehicule ale pompierilor s-au deplasat la fața locului. 

Dinamica accidentului nu este deocamdată clară și nici nu se știe dacă a fost vorba de un autobuz turistic sau de un autocar. Nu este încă clar cum s-a produs accidentul și nici dacă a vehiculul implicat este un autocar turistic sau un autobuz. 

Conform ansa.it, cel puțin 40 de persoane sunt rănite.

Bilanțul provizoriu al accidentului în care a fost implicat autobuzul este de cel puțin 18 morți, 15 dintre aceștia fiind deja transferați la morgile spitalelor locale.

Prețurile închirierii manualelor pentru noul an de studii
Articolul anterior
În Moldova va fi marcată Ziua Națională a Supraviețuitorilor de Cancer
Articolul următor