Bărbatul bătut cu bestialitate la Sângerei a decedat

Bărbatul bătut cu bestialitate la Sîngerei, a decedat în această dimineaţă. Potrivit sursei, bărbatul, în vârstă de 35 de ani, era singurul copil la părinţi şi nu era căsătorit.

separator
Informaţia a fost confirmată pentru publika.md de către o rudă a victimei. Timp de o săptămână, el s-a aflat conectat la aparate, fiind în comă profundă, la spitalul de Urgenţă din Capitală. În urma unor analize efectuate s-a stabilit că organele lui nu pot fi donate.

Amintim că incidentul s-a produs în data de 29 ianuarie. Victima a fost bătută cu mâinile şi picioarele de un alt bărbat, în vârstă de 36 de ani, din aceeaşi localitate.

Potrivit poliţiei întreaga scenă s-a petrecut acasă la unul dintre cei doi, unde au consumat alcool, după care între ei s-ar fi iscat un conflict. În locuinţă s-ar mai fi aflat alţi doi amici care nu se ştie deocamdată dacă ar fi intervenit în bătaie.

Victima a fost transportată în comă la spitalul raional Sîngerei şi apoi transferată la Institutul de Medicină Urgentă din Capitală unde a fost operată de urgenţă la cap. Pe acest caz a fost deschis un dosar penal. Potrivit poliţiei, presupusul agresor este cercetat în stare de libertate. Ceilalţi doi figurează în calitate de martori.

O tânără a ajuns la spital după ce mașina în care se afla s-a izbit violent de un copac
Articolul anterior
Un minor din Dubăsari și-a înjunghiat de mai multe ori bunica, pentru că i-ar fi interzis să utilizeze gadgeturile
Articolul următor
Alte articole interesante