Bărbatul care ar fi violat o femeie în orașul Strășeni a fost reținut. Ce spune poliția?

Suspectul are 26 de ani și este originar din satul Țîrșiței, raionul Telenești, iar anterior a fost judecat pentru pungășie, furt și viol.

separator
Acesta a fost identificat în baza fotagrafiei și imaginii transmise prin intermediul mass-media. La poliție a sunat o persoană și a spus că a văzut imaginile la televizor și că semnalmentele figurantului corespund cu o persoană care ar fi văzut-o în orașul Strășeni.

Imediat polițiștii au întreprins măsuri speciale de investigații și de urmărire penală în vederea stabilirii datelor de identitate a figurantului și locul aflării acestuia. Astfel, suspectul a fost găsit în orașul Strășeni, la domiciliul unde locuiește temporar împreună cu concubina.

Bărbatul este reținut pentru 72 de ore. Dacă va fi găsit vinovat acesta riscă la 5 ani de închisoare. Poliția continuă cercetările pentru stabilirea tuturor circumstanțelor și implicării bărbatului la săvîrşirea infracţiunii. Poliția aduce mulțumiri cetățenilor și surselor mass-media pentru implicare. Poți vedea video aici.

Actorul Jan Cucuruzac împlinește astăzi 70 de ani!
Articolul anterior
Kamelia Melnic cântă piesa ,,Te las cu inima” a Cleopatrei Stratan. Video!
Articolul următor
Alte articole interesante