Bărbatul care și-a incendiat fiica de 9 ani s-a stins la spital. Cei doi soți creșteau împreună șase copii

Bărbatul din satul Năvârneţ, raionul Făleşti, care a incendiat casa după o ceartă cu soția, s-a stins la spital.

separator
În incendiu a murit și fiica acestuia în vârstă de 9 ani. Individul a ieşit afară după ce a dat foc locuinței, în care dormea copilul său, şi s-a automutilat la mână şi în zona gâtului.

Bărbatul avea de asemenea arsuri pe 70% din suprafaţa corpului. Ulterior a ajuns la Spitalul raional Fălești, în stare inconștientă.

Din explicațiile socrilor, ginerele de 47 de ani locuiește cu ei de aproximativ 11 ani, iar fiica lor, soția acestuia, este plecată la muncă în Italia. Femeia i-ar fi comunicat soțului că și-a găsit un alt partener de viață și că nu se va mai întoarce acasă.

Cei doi soți creșteau șase copii, doi dintre care ai femeii din căsătoria precedentă. În context, autoritățile locale cer ajutor oamenilor, pentru a colecta haine și produse alimentare celor 10 membri ai familiei (Eugenia-17 ani, Teodora – 11 ani, Bianca – 10 ani, Cătălin -11 ani, Bogdan – 8 luni, Sergiu – 19 ani, Tatiana – 60 de ani, Alexandr – 61 de ani, Vadim- 32 de ani, Mariana – 38 de ani), care au rămas fără locuință.

Lucrurile pot fi aduse la Primăria din localitate, acestea fiind colectate de asistentul social comunitar. Dacă vreți să contribuiți la această faptă, apelați la numărul: 069717695.

sursa: www.zugo.md

Google sărbătorește Ziua Independenței Republicii Moldova!
Articolul anterior
Stewardese în costume naționale, plăcinte și vin pentru călători. Ziua Independenței, sărbătorită la înălțime!
Articolul următor
Alte articole interesante