Un bărbat care a supraviețuit miraculos în urma exploziei din Capitală, are nevoie de ajutor

Alexandru Mocreac este bărbatul care a suraviețuit ca prin minune în urma exploziei din 6 octombrie, care a avut loc într-un bloc de locuit cu 20 etaje, din sectorul Rîșcani. Trei apartamente superioare s-au prăbușit în apartamentul în care locuia bărbatul.

separator
Un utilizator al rețelei sociale a publicat un mesaj prin care roagă internauții să-i ofere o mână de ajutor lui Alexandru, care a rămas doar în tricou și pantaloni, fără agoniseala de-o viață.Potrivit autorului postării, bărbatul a pierdut totul: documentele, hainele, echipamentele de muncă. Apartamentul în care locuia a fost complet presărat cu resturile camerelor superioare. Numerele de telefon ale bărbatului nu sunt disponibile, deoarece telefoanele au rămas în apartamentul distrus.

Între timp, un bărbat i-a propus cazare în casa sa, o familie a comunicat că îi va dona veselă pentru bucătărie. Alexandru locuia cu chirie în apartamentul distrus. Însă, chiar și așa, a pierdut peste noapte tot ce avea, inclusiv echipamentele tehnice video și foto cu care își câștiga pentru existență.,,Bărbatul se uita la știrile de seară, când s-a produs explozia. Podul s-a prăbușit la câțiva centimetri de patul său. S-a născut în cămașă. S-a târăt prin moloz, până la ușa de la intrare. A văzut vecinul său, de origine cameruneză, cum a căzut de sus. A auzit strigătele soției și copilului acestuia… Dar nu i-a putut ajuta. Praf, întuneric, țevile de apă s-au spart – apa rece curgea sub presiune pe pereți”.

Cei care doresc să ofere ajutor îl pot contacta pe Alexandru Mocreac la numărul de telefon 079 911 833. Este recomandat, pentru început, să îl întrebați pe Alexandru de ce are nevoie în acest moment.

O jurnalistă de investigații din Bulgaria a fost omorâtă
Articolul anterior
Regretabil. Așa arată scuarul Catedralei după Ziua Națională a Vinului
Articolul următor
Alte articole interesante