Bărbatul transformat în păpușa Barbie șochează din nou

Înainte de a începe transformarea, Jessica Alves era cunoscută drept „bărbatul Ken”. După o serie de transformări, Rodrigo Alves a devenit ceea ce visa de multă vreme, femeie. Jessica și-a făcut curaj să se arate fără niciun pic de machiaj. 

Bărbatul a scos din buzunar mii de lire, pentru feminizare facială, mărirea sânilor și augumentarea posteriorului. De la primele operații menite să îl facă femeie, au trecut 1 an și trei luni, iar pentru asta a vrut să sărbătorească. Și-a luat un pulover kaki, fără vreun decolteu adânc, nu s-a fardat deloc și s-a fotografiat. Ulterior, poza a ajuns pe Instagram, însoțită de un mesaj despre perioada pe care o trăiește.

”Au trecut 1 an și 3 luni de când am ales să fiu eu și fericită! Am ales libertatea, fericirea, onestitatea cu mine și acum, în 2021, nu puteam fi mai fericită! Să stau acasă și să rămân în siguranță în momente grele ca aceasta, oferindu-i pielii o pauză de la machiaj și încercând o dietă de fasting alături de pastile de colagen și acid hialuronic.”, a scris Alves la descrierea pozei.

Rodrigo Alves a suferit de-a lungul timpului 76 de operații estetice pentru a arăta precum păpușa Ken.

sursa: www.cancan.ro

Brazilia anunță că vaccinul chinezesc Sinovac are o eficiență de doar 50,4%
Articolul anterior
Fostul președinte din Coreea de Sud a fost condamnat definitiv la 22 de ani de închisoare pentru corupție
Articolul următor
Alte articole interesante