Bat clopote de nuntă? Dmitry Shepelev și-a cumpărat un apartament de lux în centrul Moscovei

Dmitry Shepelev și-a cumpărat un apartament chiar în centrul Moscovei, cu geamuri spre o vedere superbă a orașului. Prezentatorul TV s-a stabilit în noua locuință cu iubita sa, Ekaterina Tulupova.

Potrivit „KP”, salariul anual al prezentatorului TV ajunge la 30 de milioane de ruble. Acum, fostul soț al regretatei artiste Janna Friske lucrează la canalul TNT, unde moderează programul pentru părinți și copiii lor «Ты как я». În plus, vedeta TV are venituri din publicitate.

Dmitry Shepelev nu ascunde faptul că el și Ekaterina vor fi fericiți dacă într-o zi vor avea un copil comun. Între timp, ei se concentrează pe creșterea copiilor lor, fiu și fiică, din fostele lor căsnicii.

Prezentatorul TV spune că cei mici se înțeleg foarte bine și nu sunt împărțiți în „prieteni și dușmani”. Dmitry Shepelev a început de ceva vreme să comunice foarte sincer cu abonații săi. El vorbește nu numai despre creșterea fiului său Platon, ci și despre relația cu iubita sa, Ekaterina Tulupova.

În ajunul Anului Nou, Dmitry a apelat chiar la urmăritorii săi pentru ajutor, acesta le-a pus urmăritorilor săi o întrebare provocatoare: Ce să-i ofere Ekaterinei, care „are totul”? Bineînțeles, abonații l-au sfătuit să-i ofere iubitei sale o verighetă. Deci, este posibil ca în curând să apară la orizont noi vești pozitive.

Maria Zaharova, în delir: Limba română trebuie redenumită în „limba moldovenească” și nu viceversa

Purtătoarea de cuvânt a ministerului rus de externe, Maria Zaharova, se arată deranjată de opinia diplomației române care a salutat „limba română” în legislația națională a R.Moldova calificând decizia Parlamentului „restabilire a adevărului științific”. Într-o postare pe Telegram, Zaharova, insistă pe „moldovenizarea” Republicii Moldova, acuzând România de ocuparea Basarabiei până în 1940, scrie www.deschide.md.

TV8.md - Zaharova: Decizia Moldovei de a interzice panglica Sfântul  Gheorghe provoacă indignare

Zaharova susține că „limba moldovenească” ar fi un simbol de autoidentificare a locuitorilor Republicii Moldova. În context, oficialul rus se întreabă a cui este acum Basarabia?

„Renunțând la limba moldovenească, actualul regim de la Chișinău abordează întrebarea: a cui este acum Basarabia (care până la 1940 a fost ocupată de România) și cui aparțin pământurile de la Nistru (care până la 1940 intrau în componența Ucrainei)? Acum limba moldovenească într-un mod paradoxal, oficial, s-a păstrat doar în Transnistria. Dacă se dorește transcrierea limbii, atunci ar trebui să urmeze logica istorică numind limba română drept limba moldovenească și nu viceversa”, a conchis Zaharova care a ținut să facă referire și la niște „adevăruri istorice”, blamând existența până la sfârșitul secolului XVIII a limbii române.

Autoritățile de la Chișinău rămân ferme pe poziția de a legifera limba română: „Noi vorbim limba română și era nefiresc ca în legi, în Constituție, să fie scris altfel”, a declarat președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, dând asigurări că va promulga legea imediat ce o va avea pe masă.

Șeful statul susține că adoptarea acestei legi a fost una întârziată: „Limba este română și orice s-ar întâmpla în stradă, nu are nicio implicație asupra acestui adevăr. Da, s-a întâmplat târziu, dar este bine că s-a întâmplat”, a mai spus Maia Sandu.

România a salutat adoptarea de către Parlamentul Republicii Moldova a legii ce prevede înlocuirea „limbii moldovenești” în legislația națională cu „limba română”. Ministerul Afacerilor Externe al României menționează într-un comunicat că adoptarea legii „are o profundă semnificație simbolică, întrucât restabilește adevărul științific cu privire la denumirea limbii oficiale a Republicii Moldova și confirmă statutul limbii române de limbă oficială a Republicii Moldova”.

Un medic cu ani de experiență din Chișinău s-a stins din viață

Medicul anesteziolog-reanimatolog, Andrei Sorici, a murit la vârsta de 58 de ani. Anunțul trist a fost făcut de IMSP SCM „Gheorghe Paladi”.

Foto: Facebook

„Timp de 25 de ani a activat în cadrul instituției noastre, participând la salvarea vieții pacienților, fiind apreciat de către colegi și pacienți.

Aducem sincere condoleanțe familiei îndurerate, rudelor și colectivului în care a activat.

Lumina veșnică!”, au scris reprezentanții IMSP SCM „Gheorghe Paladi”, pe pagina de Facebook.

O femeie din Căușeni, ucisă de propriul soț. Individul a sunat la poliție

Un individ a chemat vineri la Poliția, anunțând că soția sa este inconștientă. La fața locului, s-a stabilit că femeia a fost înjunghiată.

Crima urmata de sinucidere, in Franta. Romanca ucisa de propriul sot, care  apoi si-a luat

Totul s-a întâmplat într-o localitate din raionul Căușeni. Ofițera de presă a Poliției locale, Mariana Didenco, a comunicat pentru realitatea.md că oamenii legii au fost alertați în jurul orei 9:00.

„Preliminar, polițiștii au stabilit că între o femeie de 64 de ani și soțul acesteia de 66 de ani s-a iscat un conflict, ca urmare bărbatul i-a aplicat mai multe lovituri cu cuțitul în regiunea gâtului, iar în consecință, femeia a decedat până la sosirea ambulanței”, a precizat ofițera.

Bănuitul a fost reținut pe un termen de 72 de ore. Conform legislației în vigoare, individul riscă până șa 20 de ani de pușcărie sau detenție pe viață.

În fiecare weekend, pe străzile Capitalei va circula un troleibuz către cele mai importante locații de atracție turistică
Articolul anterior
Noua tulpină, cel mai probabil, există în România și începe să se răspândească. ,,Orice creștere neașteptată trebuie să ne atragă atenția”, explică Raed Arafat
Articolul următor