Bat clopote de nuntă? Dmitry Shepelev și-a cumpărat un apartament de lux în centrul Moscovei

Dmitry Shepelev și-a cumpărat un apartament chiar în centrul Moscovei, cu geamuri spre o vedere superbă a orașului. Prezentatorul TV s-a stabilit în noua locuință cu iubita sa, Ekaterina Tulupova.

Potrivit „KP”, salariul anual al prezentatorului TV ajunge la 30 de milioane de ruble. Acum, fostul soț al regretatei artiste Janna Friske lucrează la canalul TNT, unde moderează programul pentru părinți și copiii lor «Ты как я». În plus, vedeta TV are venituri din publicitate.

Dmitry Shepelev nu ascunde faptul că el și Ekaterina vor fi fericiți dacă într-o zi vor avea un copil comun. Între timp, ei se concentrează pe creșterea copiilor lor, fiu și fiică, din fostele lor căsnicii.

Prezentatorul TV spune că cei mici se înțeleg foarte bine și nu sunt împărțiți în „prieteni și dușmani”. Dmitry Shepelev a început de ceva vreme să comunice foarte sincer cu abonații săi. El vorbește nu numai despre creșterea fiului său Platon, ci și despre relația cu iubita sa, Ekaterina Tulupova.

În ajunul Anului Nou, Dmitry a apelat chiar la urmăritorii săi pentru ajutor, acesta le-a pus urmăritorilor săi o întrebare provocatoare: Ce să-i ofere Ekaterinei, care „are totul”? Bineînțeles, abonații l-au sfătuit să-i ofere iubitei sale o verighetă. Deci, este posibil ca în curând să apară la orizont noi vești pozitive.

În fiecare weekend, pe străzile Capitalei va circula un troleibuz către cele mai importante locații de atracție turistică
Articolul anterior
Noua tulpină, cel mai probabil, există în România și începe să se răspândească. ,,Orice creștere neașteptată trebuie să ne atragă atenția”, explică Raed Arafat
Articolul următor
Alte articole interesante