„Beautiful Corruption”- debutul în film de lung metraj al regizorului Eugen Damaschin

Ieri seara, la cinematograful „Patria-Loteanu” a avut loc avanpremiera filmului artistic „Beautiful Corruption”, debutul în film de lung metraj al regizorului Eugen Damaschin.  Un eveniment important pentru regizor, cu participarea Ambasadei Statelor Unite ale Americii la Chișinău, reprezentanți ai corpului diplomatic acreditat la Chișinău, instituțiilor de stat, organizațiilor neguvernamentale, cineaști și echipa de filmare.

separator

În cadrul evenimentului atât invitații, cât și presa au salutat lansarea filmului pe marele ecrane. Începând de astăzi ,  și timp de șapte zile, la ora 16:00, filmul va rula la cinematograful „Patria-Loteanu”. Mai mult, de luna viitoare lungmetrajul va putea fi urmărit în peste 70 de localități ale țării.

„Beautiful Corruption” este un filma bazat pe fapte reale și concentrate într-un singur erou. În goana după dreptate, protagonistul recurge la niște metode nu tocmai legale. Filmul este despre prețul pe care trebuie să-l plătească acesta, pentru a obține ceea ce-și dorește.  Filmările au avut loc în perioada aprilie-iunie, în peste 30 de locații din orașele Chișinău, Strășeni, Criuleni, dar și în studiourile „Moldova-Film”. În total, la producția filmului au lucrat circa 140 de persoane.

Sursa

Câteva recomandări de la fotomodele: cum să ai un corp frumos
Articolul anterior
Frigiditatea – cauze, simptome și tratament
Articolul următor
Alte articole interesante