Ben Affleck încearcă să trăiască cu 1,5 dolari pe zi. Vezi de ce

Jennifer Garner Out With Ben Affleck and Daughters.Câştigătorul marelui premiu la Oscarurile din acest an, Ben Affleck, a decis să se alăture unei campanii care se vrea un semnal de alarmă asupra faptului că săracii trăiesc printre noi.

Actorul şi regizorul Ben Affleck a anunţat că plănuieşte să trăiască cu un buget de doar 1,5 dolari pe zi, toată săptămâna viitoare, în cadrul campaniei “Live Below the Line” care doreşte să atragă atenţia asupra sărăciei.

dollar_bill_38328700Scopul acestei campanii este de a deschide o fereastră în viaţa celor peste 1,4 miliarde de oameni care trăiesc cu doar 1,5 dolari pe zi.
„Nu mai puţin de 1,4 miliarde de oameni trăiesc cu mai puţin de 1,5 dolari pe zi. Eu mă alătur campaniei Live Below the Line în numele oamenilor săraci din estul statului Congo. Voi?„, a postat Ben Affleck pe contul său de Twitter.

Regizorul va fi însoţit în această campanie şi de alte staruri americane, printre care Sophia Bush, Josh Groban şi Nick Lachey. Ei vor încerca, timp de o săptămână, să mănânce şi să bea nu mai mult de 1,5 dolari pe zi, informează Agerpres.

Sos de mango Vajda
Articolul anterior
Povestea puștiului care a cucerit publicul de la „Românii au talent”!
Articolul următor
Alte articole interesante