Beneficiarul Loteriei Moldovei a fost reținut în Emiratele Arabe Unite

Arestarea businessmanului bulgar Vasile Bojkov, proprietarul „loteriei naționale bulgare” și beneficiarul companiei, care organizează „Loteria Națională a Moldovei”, în Emiratele Arabe Unite (EAU), a fost confirmată oficial.

separator
„Există o confirmare oficială de la emiratele Arabe Unite cu privire la arestarea lui Vasile Bojkov, și a altor doi inculpați”, a declarat procurorul general din Bulgaria, Ivan Gheșev, potrivit nokta.md, citata de stiri.md.

Cel de al doilea reținut ar fi partenerul de afaceri al lui Bojkov și proprietarul majoritar al Clubului de fotbal „Levski”, Gheorghe Popov.

Businessmanul bulgar Vasile Bojkov, proprietarul loteriei naționale bulgare și beneficiarul companiei care organizează Loteria Națională a Moldovei, a fost dat în căutare națională și internațională de către autoritățile Bulgariei, săptămâna trecută.

Potrivit procurorului general al Bulgariei, Bojkov este acuzat de conducerea unui grup criminal organizat, constrângere, extorcare de bani și tentativă de mituire a unui funcționar public. National Lottery AD, care administrează loteria națională bulgară, este partener în parteneriatul public-privat „Loteria Națională a Moldovei”.

Cum arată plămânii unui pacient infectat cu noua tulpină de coronavirus
Articolul anterior
În Chișinău, roata unui troleibuz a sărit în timpului mersului
Articolul următor
Alte articole interesante