Beție cu final tragic la Strășeni: un bărbat a decedat, iar altul a încercat să-și ia zilele

Un bărbat de 36 de ani a decedat după ce a consumat un volum exagerat de alcool, iar o rudă de-a sa a fost transportată la spital cu o plagă în regiunea gâtului, pe care și-a aplicat-o singur. Cazul a avut loc noaptea trecută în localitatea Zubrești, raionul Strășeni.

separator
Potrivit Poliției, la 01 ianuarie 2020, ora 23:55, după un apel la 112, medicii ajunși la o chemare în localitatea Zubrești, au constatat decesul unui bărbat de 36 ani.

Poliția a stabilit că patru bărbați cu vârste cuprinse între 31 și 43 ani, fiind rude între ei, au consumat băuturi alcoolice timp de 6 zile (în perioada 27 decembrie 2019 – 01 ianuarie 2020). Ieri seară, au adormit în gospodăria unde au consumat alcool, iar când unul din ei s-a trezit din somn, l-a observat pe amicul său întins pe jos. Apropiindu-se de acesta a văzut că are mâinile reci și a chemat ambulanța, inclusiv alertând mai mulțe rude.

Trezindu-se din somn, proprietarul casei (31 ani), fiind în stare de ebrietate alcoolică avansată și afectat emoțional, și-a aplicat o tăietură cu cuțitul în regiunea gâtului, relatează deschide.md.

Sosiți la fața locului medicii au examinat bărbatul care era jos pe podea, stabilind că acesta decedase, au acordat ajutor medical celui care și-a aplicat tăietură cu cuțitul, constatând că viața acestuia este în afara pericolului.

În urma examinării inițiale a cadavrului bărbatului decedat, de către medicul legist, preliminar s-a comunicat că moartea acestuia a survenit în urma unui atac de cord survenit pe fon de consum exagerat de alcool. Rudele decedatului au confirmat faptul că acesta ar fi avut anterior dureri de inimă.

Familiile bărbaților care au consumat alcool, nu fac parte din categoria familiilor social-vulnerabile. Pe cazul dat a fost inițiat proces-penal în cadrul căruia urmează a fi efectuate acțiuni de urmărire penală și măsuri speciale de investigație în vederea stabilirii tuturor circumstanțelor.

Beneficiarii de pensii și alocații mici pot ridica suportul financiar unic de 700 de lei
Articolul anterior
Veste bombă în noul an. Olga Buzova e îndrăgostită până peste cap! Video
Articolul următor
Alte articole interesante