Beyoncé, dezvăluiri inedite despre viaţa personală

M_Id_376061_Beyonce_Blue_IvyNu ţine diete drastice, îşi iubeşte corpul cu tot cu formele lui voluptuoase şi e foarte dezinvoltă în relaţia de cuplu. Iată ce-a declarat artista referitor la momentele intime cu Jay-Z.

separator

Într-un interviu pentru revista Flaunt, cântăreaţa, a recunoscut: „Mi-ar plăcea să fac sex la Luvru sau sub Arcul de Triumf… Parisul este atât de frumos și sexy”.

Cântăreaţa, de obicei foarte discretă în ceea ce priveşte viaţa personală, a mai spus că preferă pentru momentele sexy muzica R&B a anilor ’90. „Tot ceea ce ai nevoie este o pătură confortabilă, vin roşu, fructe şi şi muzică R&B a anilor ’90 de pe iPod-ul meu. Nu cred că ai nevoie de altceva”, a spus aceasta.

011911-beyonce-jayz-350x580În acelaşi interviu, Beyoncé a criticat o dietă la modă printre celebrităţi, cea a consumului de produse fără gluten, subliniind că îi place să se răsfeţe cu lucruri gustoase, când poate.

„Nu am nimic împotriva glutenului. Pizza de duminică este un lucru obligatoriu pentru mine”, a spus cântăreaţa, cunoscută de altfel pentru silueta mai degrabă voluptoasă.

Vezi ce drăgălașă este fetiţa lui Pepe! FOTO
Articolul anterior
Cum să te machiezi pentru a părea bronzată!
Articolul următor
Alte articole interesante